Printer 1 maand in gebruik en tevreden. De installatie verliep enigszins moeizaam, mogelijk omdat ik eerder gebruik gemaakt heb van Instant Ink. De Instant Ink is binnen een week bezorgd. De HP-Smart app wordt veel gebruikt en werkt goed. Scannen, kopiëren en printen op afstand is eenvoudig en werkt goed.
Een prima printern voor de particuliere of kleine zakelijke gebruiker. Snel en makkelijk geinstalleerd en vanuit het gehele huis of kantoor kun je de printer bedienen. In combinatie met het HP+InstantInk (inkt wordt toegestuurd als je nodig hebt) hoef je je alleen nog maar zorgen te maken over je papiervoorraad.
Goede printer die vrijwel altijd goed print!
Betrouwbare printer
Wij gebruiken de printer samen met Instant Ink. De installatie was erg makkelijk en ook is het fijn dat hij niet met een printkabel gebonden is met onze laptop.
De printer werkt prima zodra deze geïnstalleerd is, het HP+ systeem is denk ik een goede manier om nooit zonder inkt te zitten en ook niet teveel te betalen.
Mijn ervaring tot nu toe is super. De OfficeJet is lekker compact. Printen gaat snel en scherp. Ziet er echt professioneel uit. Ik heb nog nooit zo'n fijne printer gehad. Kortom, ik ben enthousiast!
Na een zeer makkelijke installatie de printer zowel persoonlijk als zakelijk in gebruik genomen. Een verademing in snelheid qua afdrukken en scannen. Ook de kwaliteit is (vergelijken mijn oude printer) sterk toe genomen.
Met Instant ink van HP zit je ook nooit meer zonder inkt (zeker zakelijk een verademing)
Makkelijk & snel te installeren; HP Inkt plan is super service! De HP 9012e is snel, print scherp, makkelijk in gebruik. Dubbelzijdig printen, foto afdrukken, scannen, kopiëren; allemaal in een handomdraai! Klein minpunt: apparaat is vrij groot. Hele mooie aanwinst voor in je home office!
Mooie printer. Snel geïnstalleerd, mooie snelle prints maar super scherp
Ik verbaasde me over hoe snel hij print en hoe weinig geluid het gaf.
De inkt werd snel na geleverd. Ondanks dat ik nog voldoende had. Maar dat is gelukkig ook de sevice die hp bied
Deze HP printer is heel makkelijk en snel werkend te krijgen op zowel mijn PC, laptop als telefoon. Ook de rest van het huis konden er snel en makkelijk mee overweg om hem op hun respectievelijke apparaten te laten werken.
De inschrijving van HP+ was snel voor elkaar.
Ik heb een sticker bedrijfje.Gaat echt mega snel. Gewoon printen gaat nog sneller. Installeren ging ook goed.Ik heb voor stickers printen altijd de hoogste resolutie om het best haalbare er uit te halen. Dat draadloos printen is ook een zegen.
Super makkelijke installatie. Dmv WiFi printen vanaf al je devices en locaties. Goede kwaliteit printjes en geen papier verspilling door dubbelzijdig afdrukken. Met HP inktplan nooit zonder inkt.
Als freelance grafisch vormgever is het vertrouwen op kleur erg belangrijk in mijn werk. De afgelopen weken heb ik uitbundig gebruik gemaakt van de printer en heb ik ervaren dat deze perfect aan mijn verwachtingen voldoet. Mooi design, met snelle en kwalitatief mooie (en scherpe) prints.
Wat me erg opvil was de printsnelheid, ik had binnen een minuut wel 20 printjes. De verbinding met alle apparaten is ook erg goed waardoor je heel snel contact maakt met de printer en kan printen. Ook ondersteunt deze printer het dubbelzijdig scannen,randloos printen. 2 belangrijke opties voor mij.
Prima printer, goede prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk in gebruik icm de app, instant inkt is ideaal en niet duur.