Gebruikers

Score: 3
7 reviews

LG 43NANO756PA Zwart

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
1
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
2
Toon reviews van:
+2
hrigteri 5 november 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.hrigteri schreef afgelopen jaar 11 reviews, waarvan 45% gesponsord.

LG 55NANO756PA Zwart

Deze LG is geen premium TV, maar een betaalbaar 4K model met LCD backlight. Kijkhoek is vrij slecht, geluidskwaliteit is veel beter dan je zou verwachten van een platte TV. 50Hz scherm, wel met HDR10 UHD. Lees verder voor meer details.

Pluspunten

  • 4K UHD HDR10
  • Geluid is beter dan verwacht
  • Filmmaker mode
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • WebOS Smart
  • Handige smart-remote
  • HDMI-herkenning

Minpunten

  • 50Hz / 60Hz
  • Kijkhoek vrij slecht
  • 3x HDMI 2.0

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 2
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 5

0
temp00 21 april 2022 Product gekocht

LG 43NANO756PA Zwart

Prima TV maar het ontbreken van (essentiële) knoppen op de afstandsbediening is voor mij een afknapper.

Pluspunten

  • DivX
  • Twitch

Minpunten

  • Afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 3

0
Baileys 31 december 2021 Product gekocht

LG 86NANO756PA Zwart

Ik ben zeer tevreden met de LG 86NANO756PA. Hiervoor had ik een Samsung 55 inch tv (Samsung UE55HU7500) en dan is de overstap naar een 86 inch wel erg wennen. Ik heb bewust voor dit grote model gekozen omdat deze betere specificaties heeft ten opzichte van de kleinere NANO756PA modellen.

Pluspunten

  • prijs
  • beeldkwaliteit
  • snel

Minpunten

  • niet heel slank

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 3
Inbrandgevoeligheid Score: 5

Quinten2005 9 januari 2022 Product gekocht

LG 43NANO756PA Zwart

Geweldig!

Pluspunten

  • Mooi beeld

Minpunten

  • Aparte pootjes

Eindoordeel

Score: 4
Manzara 5 januari 2022 Product gekocht

LG 86NANO756PA Zwart

Dit product is echt een instap model. Een simpele LCD scherm met basic kleur weergave. Ik zou doorsparen voor een klasse hoger. Mijn 7 jaar oude 4k LG heeft beter beeld. In de corona tijd gekocht en linea directa terug gestuurd. Waardeloos beeld.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Slechte kleur weergave
  • Plastic omhulsel
  • Oogt goedkoop

Eindoordeel

Score: 1
davidvl82 4 november 2021 Product gekocht

LG 43NANO756PR Zwart

Gekocht november 2021 voor €460 bij Makro. Erg goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij vinden hem heel intuïtief en snel en hij geeft mooi beeld. Heeft goede apps voor Netflix, Disney+, YouTube en NLZiet. Volgens reviews is hij wankel op zijn pootjes en dat klopt; dus beter geen loslopende huisdieren of kleine kinderen.

Pluspunten

  • Prima slaapkamer TV
  • Magic remote zit erbij en werkt heel fijn
  • Bedraad en/of WiFi connectiviteit
  • Makkelijke installatie

Minpunten

  • Beetje wankel, dus kijk uit met loslopende huisdieren en kleine kinderen

Eindoordeel

Score: 4
Interceptor101 14 oktober 2021 Product gekocht

LG 55NANO756PA Zwart

Extreem slecht! Contrast, inkijkhoeken, donker (grijs dus) en zelfs bouwkwaliteit (kast afdichting, pootjes) zeer slecht.

Pluspunten

  • Geluid niet zo erbarmelijk als verwacht

Minpunten

  • grijs/blauwe gloed
  • slecht contrast
  • 20 graden inkijkhoek is al half verlicht beeld
  • donkere scenes zijn haast onzichtbaar
  • bouwkwaliteit aluminium kast; sluit niet aan
  • pootjes wel heel erg fragiel

Eindoordeel

Score: 1
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG 43NANO756PA Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee