Als je van Senseo houdt is dit apparaat wel weer een leveltje omhoog ten opzichte van de originele Senseo.
De Senseo Select ziet er modern uit en is heel eenvoudig te bedienen. De instelbare koffiesterkte is een groot pluspunt, vooral voor liefhebbers van sterke zwarte koffie. De koffie is snel klaar, al moet je door het kleine waterreservoir wel wat vaker bijvullen.
Philips Senseo Select CSA240/60 ziet er strak uit en is snel en eenvoudig in gebruik. Helaas valt de koffiesmaak tegen. Ook op de sterke en “espresso”-stand blijft het een waterige kop met weinig body. Met meerdere padmerken geprobeerd, maar geen duidelijk verschil. De crema is vooral voor het oog; qua smaak voegt het weinig toe.
Mooi product, makkelijk en gebruiksvriendelijk
Een sieraad op de aanrecht, maar ook een lekker kopje koffie.
Prima product, makkelijk in gebruik, lekker koffie met de juiste temperatuur, alleen die stroombesparing?
Ik ben zeer tevreden over dit apparaat. Heerlijke koffie en door het mooie design staat het nog mooi ook in de keuken.
De Senseo Select doet precies wat hij belooft: snel en eenvoudig een kop koffie zetten. De smaak is prima en de instelbare intensiteit is een mooie toevoeging. Het apparaat maakt iets meer geluid dan ik had verwacht en het plastic oogt niet super premium, maar voor deze prijsklasse levert hij goede kwaliteit. Perfect voor wie gemak en snelheid belangrijker vindt dan uitgebreide instellingen.
Super fijn apparaat voor een snelle kop koffie te zetten.
Mooi strak design deze Senseo koffiezetapparaat. Verschillende standen om je eigen vers gezette kopje koffie te krijgen. Gewoon, intens en zelfs espresso. Voor één of twee kopjes koffie. Makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken! Prima apparaat!
Binnen een kwartiertje na ontvangst was het eerste bakje gereed. Een prachtig apparaat die doet waar het goed in is, het zetten van een heerlijk bakje koffie.
Verschillende smaken geproefd.
Gelukkig had ik nog een pad houder voor chocolademelk liggen (had leuk geweest als deze er bijgeleverd had kunnen worden). Heel erg makkelijk te bedienen.
Ik snap dat het waterreservoir er strakker uitziet met de huidige inhoud, maar het eerste wat ik zou aanschaffen is een groter reservoir.
Hoewel het plateau waar de kopjes op staan makkelijk te verwijderen is om te reinigen voelt het dun en fragiel aan, dit geldt ook voor hendel voor de pads. Ik had, gezien de prijs van het apparaat, iets robuuster materiaal verwacht. Zeer tevreden over de lengte het snoer, geeft het apparaat wat meer bewegingsvrijheid in de keuken. Kwaliteit van de koffie is excellent, materiaal technisch gezien valt het apparaat wat tegen.
Super fijn compacte koffie zet apparaat. Zet eenvoudig koffie door de gewenste warmte hoeveelheid en kopjes te drukken binnen een no time heb je heerlijke koffie
Heb het product mogen testen via review.nl. Het apparaat is compact en neemt niet veel ruimte in. De bediening van de knoppen is eenvoudig, voor 1 of 2 kopjes koffie. Na het opwarmen start het apparaat zelf met koffie zetten. Koffie is op de juiste temperatuur. De smaak van de koffie is uitstekend. Hiervoor heb ik mijn eigen gebruikelijk koffie pads gebruikt.
Nadeel is het kleine waterreservoir waardoor je na 4 kopjes koffie het water moet bijvullen. Het is belangrijk om het waterreservoir goed terug te plaatsen op het apparaat. Dit om lekkage te voorkomen. Gelukkig gaat het niet om veel water. Advies is om het apparaat op een plek te zetten waar het nat mag