Gemiddelde gebruikersscore
Toestel van iets meer dan een jaar oud die flink gezakt is in prijs, qua software volwassen en zeer goed kan meekomen! Absoluut de moeite waard.
Met dit toestel haal je een Xiaomi toestel in huis waar je veel voor weinig krijgt. Goede kwaliteit en hardware. De batterij is geweldig, en het scherm nog beter! Schiet prima plaatjes voor de keer dat je foto's wilt schieten. Voor meer lees je best de uitgebreide review.
Telefoons zoals de Redmi Note 10 Pro zijn zeldzaam. Het is misschien wel de beste telefoon die je vandaag de dag onder de 400 kunt krijgen.
Wat een waardeloos toestel, slaat steeds vast en met veel moeite weer overnieuw op te starten,
Whoow! Wat een telefoon. Top scherm, camera en accu. Dat in combinatie met een goede processor en fijne software maakt het de budgetkoning. Onder de 300 euro is er naar mijn bescheiden mening geen betere. Voor meer info lees de iets uitgebreidere review
Mooie specs, mooie prijs, in een mooi jasje. Relatief goedkope telefoon met big d*ck energy zou je kunnen zeggen. Alleen wel eentje die struikelt over zijn eigen grote slurf. Althans in mijn ervaring. Heb de telefoon na 2 dagen gebruik terug gestuurd. Voor meer info, zie de iets uitgebreidere review.
In het begin een goede telefoon die op termijn helaas veel bugs begint te vertonen.
2 jaar gebruik al problemen, crashes, overheating, lag
Vermijd Xiaomi en 100% chinese products
Toestel van het werk, nu 1 jaar in het bezit als vervanging voor een Samsung A31 en Nokia 7+.
Wat een heerlijk toestel, kostprijs was 179,- in Duitsland (de 3 gekochte toestellen waren zo'n 50,- p/st. goedkoper dan de goedkoopste in Nederland) en hij verrast nog steeds. Mooi toestel met rondom Gorilla glas, hele snelle laadtijd, compleet geleverd met hoesje en turbolader, snel scherm en 2 telefoons in 1 met de tweede ruimte.
Die tweede ruimte is ook meteen een nadeel, soms moet je tijdens het schakelen je toestel opnieuw opstarten en het schakelen tussen die twee ruimtes duurt soms te lang. Geen 5G maar 4G+ is snel genoeg voor mijn dagelijkse zaken, dus geen gemis voor mij.
De camera is gewoon goed, geen technisch hoogstandje, maar doet wat het moet doen en die 108MP is ook grappig, maar gebruik ik niet vaak (ca. 10mp per foto). Perfecte investering geweest.
De vingerherkenning niet altijd goed. Telefoon is fijn in gebruik, overgangen zijn soepel en mooi. Camera heeft kwaliteit, zowel back als front, scherpe foto’s! De camera wil niet altijd opstarten bij gebruik ‘sneltoets’. Tijdens het bellen doet de microfoon het niet altijd goed, zeker niet als hij op luidspreker staat.
Ik heb deze telefoon gekocht omdat hij bijna alles heeft wat een duurde telefoon heeft. En de software is goed weinig reclame dan vroeger.
Super goed telefoon!
Twee keer per dag opladen. Mensen verstaan mij niet aan de telefoon. Scherm valt weg. Vastlopers. Uitvallen. De accu van mijn Lenovo P2 gaat na drie jaar nog langer mee. Geen grap. Alles geprobeerd. Het enige wat ik nog kan doen om accu te besparen, is de telefoon uitzetten.
Even in bezit, snel weer teruggestuurd, viel reuze tegen t.o.v. vorige Xiaomi modellen.
GEEN gespreksopname mogelijkheid, dit in tegenstelling tot mijn vorige Xiaomi telefoons.
Geen indicatie dat je een melding hebt met bv. Whatsapp / mail etc. SUPER groot nadeel.
Overall geen meerwaarde over mij vorige Xiaomi Mi 9T
Prima smartphone, goed scherm, ligt goed in de hand