Een degelijke telefoon met wat kanttekeningen. Erg vlot met een mooi scherm, goede camera en lange accuduur. Erg veel telefoon voor je geld, maar her en der lever je daar wel wat voor in.
Mooi, snel en goedkoop toestel met een slecht software update beleid met verouderde security patches en geen enkele garantie voor de toekomstige updates.
Een stevige telefoon met een goede accuduur, goed scherm en een goede camera. Belangrijkste reden voor mij om deze telefoon te kopen was de hoeveelheid intern geheugen (ik gebruik twee simcards), en, heel banaal, het 3,5mm audioslot waardoor ik met normale headphones muziek kan luisteren.
Motorola Moto G 5G Plus (6GB intern, 128GB opslag) Paars
Aantal maanden in bezit van deze smartphone en ben blij verrast.
Gebruik deze zakelijk en prive en kan goed onderscheid blijven maken.
Goede accuduur, Dual sim, 5G en het OS is redelijk smooth.
Motorola Moto G 5G Plus (6GB intern, 128GB opslag) Blauw
Telefoon gekocht wegens vervangen oud toestel.
De telefoon is een goede budget 5G smartphone, met hele behoorlijke prestaties voor zijn prijs.
Geschikt voor de prijsbewuste koper.
Pluspunten
Goede camera bij daglicht
Snel toestel door sober OS
Lange batterijduur (48 uur bij intensief gebruik).
Motorola Moto G 5G Plus (6GB intern, 128GB opslag) Blauw
Prima telefoon, maar ik zal je wel aanraden om een goed hoesje te kopen. Want mijn camera glas was binnen een week kapot. En het is lastig om te laten repareren.
Motorola Moto G 5G Plus (6GB intern, 128GB opslag) Blauw
Ik heb de telefoon nu zo'n 2 weken in bezit.
Tot op heden bevalt deze erg goed.
Ik heb eigenlijk alleen maar goede berichten.
Als er dan toch een opmerking moet komen is het de positie van de speaker. Ik zit er vaak met mijn vinger bovenop
Motorola Moto G 5G Plus (6GB intern, 128GB opslag) Blauw
Drie weken in bezit en zeer tevreden. Beeldscherm, accu, de Motorola handigheidjes, de camera prestaties en een vlotte processor.
Zowel voor mijn privé gebruik als voor mijn werk doet deze smartphone alles wat ik verwacht en nodig heb.
Pluspunten
Beeldscherm kwaliteit, ook in daglicht goed helder
Bij gemiddeld gebruik is eind vd dag accu nog halfvol
Snelle processor
Camera's leveren goede foto's
Stock Android met een aantal handige Moto toevoegingen
5G voor de toekomst
Prettig formaat
Minpunten
Google assistent knop onnodig
Helaas geen stereo speaker/geluid
Bij Ziggo go valt bij fullscreen deel rand beeld weg, zoals de stand bij voetbal wedstrijd
Heb jij ook een Motorola Moto G 5G Plus (6GB intern, 128GB opslag) Paars?