€ 269,- bij bol

1 van 5 sterren
29 juni 2024 Rapporteer
Product gekocht

ASUS ROG Rapture GT-AXE11000

In het begin wat problemen gehad met stabiliteit. Dit werd verholpen met bios updates. Sinds de laatste biosupdate (al meer dan een half jaar geleden) is de router perfect.
De router is rechtstreeks aangesloten op het glasvezelpunt en werkt perfect en snel. Het signaal is sterk genoeg voor zowel de begane grond als de eerste verdieping te voorzien van goede Wifi.

Pluspunten

• Veel opties
  • Snel
  • Sterke wifi

Minpunten

• Enige bloatware

8 juni 2023 Rapporteer
Product gekocht

ASUS ROG Rapture GT-AXE11000

Initieel dacht ik wow! Vergeleken met m'n TP-Link AX6000 een enorme verbetering. Echter, al vrij snel ontstonden er problemen qua stabiliteit. Het ene moment super snel, een minuut later bijna helemaal naar 0. Enorm veel last van WiFi dropout tijdens calls. Allerlei FAQ's met adviezen, tips & tricks geprobeerd, maar na ruim 3 weken geef ik het op. Ik krijg het gewoon niet stabiel. Dus toch maar retour en op zoek naar een alternatief.

Wel geleerd dat 6Ghz, mits je op korte afstanden van de router zit, redelijk nutteloos is. Ondanks dat ik wat apparaten heb die het ondersteunen (mac mini o.a.) kun je dat 1 kamer verderop al vergeten qua bereik. Ook gebruik ik m'n oude Asus ACRT-68U als AI-mesh node, maar ook daar ben ik zeer teleurgesteld over. Snelheid en response zodra je overschakelt is erg slecht, evenals de snelheid met "great" node connectie.

Pluspunten

• Degelijke bouw
  • Snelheid
  • Uitgebreide opties

Minpunten

• Duur!
  • AI-mesh
  • Stabiliteit WiFi
  • Bereik 6Ghz

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een ASUS ROG Rapture GT-AXE11000?