Prijs | |
Specificaties | Socket AM4 • Micro-ATX • AMD B450 chipset - Bekijk alle specificaties |
Is a great budget motherboard. However it's worth checking the Gigabyte site for CPU firmware compatibility. This board shipped with firmware F1, but F60 is the minimum needed for a Ryzen 5600X.
Thankfully Megekko (supplier) have a firmware upgrade service for €15.
super blij mee werkt goed
Moederbord werkt prima, ik heb er geen problemen mee. Makkelijk te installeren. Redelijk goedkoop met een prijs van 50 euro. Goede deal. Aanrader.
Dit moederbord samen gekocht met een AMD 3600. Het werkt prima, geen problemen bij de aansluiting. Erg goede prijs - kwaliteit verhouding. Het heeft wel maar één ventilatoraansluiting, dus je zou wel een fan controller moeten aanschaffen als je meer dan één ventilator wil aansluiten.
Leuk moederbord voor 50 euro wel jammer dat als je een 2 slot GPU er in doet dat de pci 1x beperkt word het is makkelijk te instaleren met de cpu er zit helaas geen wifi op of bluetooth eind ordeel het is prima
Prima videokaart voor amd 3000 series. Overclock mogelijkheden en veel aansluitingen
Alles werkt zoals het hoort, geen compatibiliteits- of configuratieproblemen.
Het moederbord heeft 4 geheugensloten en twee PCIe x16 wat een groot pluspunt is.
Deze heeft ook één ventilatoraansluiting van 2 ampère, dus geen probleem om meerde case fans aan te sluiten.
Samengevat: Een aanrader voor iedereen met laag budget!
Het is een hele goeie moederbord heb hem nu al een tijdje en er zitten een heleboel goeie feutures op pcie gen 3x4 wat heel handig is je kan rgb in de pc hebben het is overal een hele goeie moederbord
Dit is een heel goed moederbord gebruik hem nu ook voor mijn pc. dit moederbord heb ik aangeschaft voor mijn eerste pc en bevalt mij prima mooie patronen op het moedrbord makkelijk te installeren goed io shield. nog nooit problemen mee gehad. bevat een m.2 en een goed formfactor
ik vond het product erg fijn hij was makkelijk te instaleren en runt erg goed en hij heeft ook nog een slick design waardoor hij mooi past bij mijn all black layout
Goede upgrade van mijn 2013 moederbord ;)
In combinatie met de ryzen 5 processor draait alles weer als een zonnetje.
Netjes verpakt en goed te monteren.
Ik hoop dat dit moederbordje weer minimaal 8 jaar mee gaat.
Goede kwaliteit voor de prijs, makkelijk aan te sluiten en zeker aan te raden moederbord. Heb een nieuwe pc gekocht met deze moederbord en werkt prima.
mooi moederbord, ik kocht het samen met een Ryzen 2200g, super combinatie
ddr 4 uiteraard en gecombineerd met wat handige programma's die je op een cd erbij krijgt.
het moederbord ziet er oerdegelijk uit en is zeker niet te duur.
al met al een prima deal!!
Zeer goede kwaliteit, budget moederbord.
Goed spul voor een lage prijs.