Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
12 januari 2009 Rapporteer

Degelijke verpakking,Meertalige handleiding,sata kabeltje en installatie cd-rom zien er veel belovend uit.
De installatie zou eenvoudig moeten gaan, maar dus niet voor iedereen ! De fabrikant heeft voorals nog geen oplossingen voor bsod's en sata2 hhd's die gezien worden als scsi. Het kaartje wordt wel gezien en vermeld in apparaatbeheer.Dus nu is waarschijnlijk het protocol in conflict door de 48bit van de sata2 disk.Schijf leeghalen en met boot-cd of fdd de hdd terug schakelen naar standaard sata.
Plug&Pray.

Pluspunten

• compact kaartje,meertalige handleiding,sata kabeltje,duidelijke installatie cd-rom,aantrekkelijke prijs.

Minpunten

• e-sata enof sata2 kan soms problemen geven, voorals nog geen directe ondersteuning online .

3 van 5 sterren (Voldoende)
19 februari 2010 Rapporteer

Deze kaart gekocht samen met de conceptronics behuizing voor sata disk. Alles zit er in om meteen aan de slag te kunnen
Installatie eenvoudig. Kaart erin en het werkt. Tenminste, de interne controller werkt prima. Werkt dan ook hot swapable. eSata aansluiting werkt slecht. PC lijkt heel druk (met niets) en copieren 3 gig van externe disk naar interne disk duurt 3 uur. Hulp gevraagd van de helpdesk. Lange tijd geleden dat ik zo gelachen heb. Advies: windows opnieuw installeren.
Jammer, maar gelukkig werkt de usb aansluiting op de sata disk wel goed. Dus doe ik het daar maar mee. De kaart gaat terug naar de winkel.

2 van 5 sterren (Slecht)
28 november 2008 Rapporteer

In de omschrijving van de fabrikant komt het over dat dit de oplossing is om heel makkelijk een SATA harddisk op een ide moederbord, waar geen sata aansluiting opzit, aan te sluiten.
Dit is alleen het geval als je moederbord ook in de "bios boot via pci"ondersteunt. Dus bij mij heeft deze kaar nog niet gewerkt omdat ik maar 1 hardisk kan plaatsen. Daarom kan ik de prestaties, betrouwbaarheid niet beoordelen. De drivers worden door XP in een schone installatie wel geladen (F6) maar de SATA schijf wordt niet gevonden.
Als je een 2e hardisk (IDE) kan plaatsen en daarvandaan opstart zou dit product welicht goed kunnen werken. Want dan kunnen de drivers worden geladen.

Pluspunten

• klein compact

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Conceptronic CSATA2P C05-154 1x SATA + 1x eSATA?