Een simpel goedkoop moederbord. Ik heb het moederbord gekocht in combinatie met een Ryzen 5 3600 en 2 x 8 GB DDR4-3200 CL16 geheugen. De CPU haalt gewoon zijn Max Boost Clock (4,2 Ghz) en geen probleem om het XMP geheugen profiel te activeren.
Gekocht als vervanging van mijn server moederbord, werkt prima, echter moest ik wel bij het installeren even wat opties goed zetten, met mijn 2 slots GPU en alle SATA kabels er al in was dit niet echt mogelijk.
Verder prima moederbord en ook een van de goedkoopste, kijken hoe lang deze het nog gaat volhouden.
Zeer vriedenlijk geprijst moederbord. A520 mist PCIe4 maar i.c.m. Ryzen 5 5500 ideale combinatie.
Beetje beperkt met maar 2 DDR slots en 1 NVME slot, maar ja de prijs is er dan weer naar.
Hier de MEM compatibility list
Werkt perfect met Ryzen 5800x and DDR4 3600 CL16 XMP profiel. Prestaties zijn zoals ze moeten zijn als ik benchmark-score's vergelijk met users die een veel duurder moederbord hebben.
Compacte klein moederbord met veel opties. Helaas zonder SPDIF aansluiting voor audio.
top