Gemiddelde gebruikersscore
Heb deze webcam eerder dit jaar gekocht bij bol.com omdat mijn andere trust webcam aan vervanging toe was en dat was de 2e die ik toen had gekocht bij action voor 2 euro en toen dacht ik, ik moet echt wacht hebben wat lang meekan en wat ook goed is dus voor twee tientjes gekocht op bol.com en hij werkt prima! alleen jammer is dat omdat ik een tv heb maar mijn windows wilt niet hoger als 1024x768 dat de webcam in OBS ook veel te groot is dus dan moet ik hem kleiner maken, wat mogelijk is maar dan heb je beneden een zwarte balk die je moet opvullen. en geluidskwaliteit is ook niet al te best. maar het beeld is prima, denk dat ie nog beter werkt als je hem op een monitor aansluit met resolutie: 1920x1080.
Eén dag in bezit en hij mag weer terug. Het ding heeft veel licht nodig en werkt alleen buiten goed. Daglicht dat naar binnen schijnt is nog te weinig. Bij lamplicht is het beeld rijkelijk donker. Camera ruist dan sterk, daar heb je geen HD-camera voor. Zijn andere webcams soms behoorlijk lichtgevoelig, deze is juist het tegengestelde. Terwijl hij toch voor "video chat" bedoeld is en dat doe je thuis en niet buiten of in een TV-studio.
Statief is op zich heel handig! Dat zouden meer fabrikanten mogen doen. Die hebben nu vaak alleen iets halfslachtigs om een webcam op tafel o.i.d. neer te zetten en dan valt ie bij minste geringste spanning op het snoer om, of hij draait zich een kant op die je niet wilt. Dit statief mag wel iets meer solide worden uitgevoerd.
OK webcam voor de prijs. Kan met weinig licht uit de voeten, maar met tegenlicht niet. Geluid is goed. Meegeleverde driepoot is een must, want bij plaatsing op een laptopscherm hangt de camera storend voor het beeld. Voldoet dus, maar ik had bij nader inzien liever een andere gehad.
Slechte webcam. Hij mag dan niet veel kosten, van een scherp of mooi beeld is geen sprake. De kijkhoek is erg klein en van de Full HD resolutie merk je in praktijk weinig. Helaas is dit voor mij een misser.
Goede camera voor een goede prijs. Scherp beeld en de belichting is goed. Is goed gefocust op het gezicht, maar iets van dichtbij kan wat langer duren om te focussen. De field of view is niet heel breed. Geen lichtje om aan te geven of de camera actief is.
Prima camera en microfoon voor een schappelijke prijs. Verwacht niet de kwaliteit van een 4K camera maar met de juiste belichting is het beeld best wel goed te noemen.
Helaas geen ledje dat aangeeft dat de camera in werking is. Wel belangrijk maar daar valt mee te leven.