Op zich een prima monitor, maar als je hem wilt kopen vanwege de KVM functie doe het dan niet!
Je kunt schakelen tussen USB-C en HDMI/DP. Waarbij USB-C met video signaal exact aan de standaard moet voldoen.
Dit scherm gekocht voor de usb-c functionaliteit zodat de monitor gelijk als een soort docking kan functioneren.
Helaas werkt deze functionaliteit niet goed dus gaat het scherm terug.
Prima monitor om op te werken.
Bij mij was de USB-C verbinding niet stabiel. Ik ben geneigd de monitor de schuld te geven. Ik heb een andere monitor aangeschaft, daarmee werkte USB-C wel. Op HDMI werkte de AOC-monitor prima, maar daarvoor had ik hem niet gekocht. Daarom een onvoldoende score.
Gekocht om van mijn 22" af te komen. Helder scherm. Toch terug gebracht naar de winkel voor de Q-variant van dit zelfde model. Mede omdat de resolutie niet hoger kan dan 1920x1080. En dat toch wat te weinig is op een 27" - kijkt wel rustig.
De USB-C hub in deze monitor komt zeker van pas. Met 1 kabel laad je computer op, heb je beeld op het scherm en kan je verschillende usb-apparaten verbinden met de computer. Ook de kantelbaarheid van de monitor komt van pas.