Gemiddelde gebruikersscore
Het geluid en de functies werken vrij goed. Als je een macbook gebruik raad ik de headset echt af. De mic hapert, de connectie is niet stabiel en de headset reset regelmatig tijdens een teams meeting oid.
Ik heb de headset gekregen als een actie bij mijn samsung s20. Ik heb weinig ervaring met headsets of met anc maar ik vind het een prima ding!
In de korte testtijd tot nu toe heeft de hoofdtelefoon een tevreden indruk achtergelaten.
codec support: UHQ, AAC en natuurlijk is slechtste sbc.
Op zich wekt de headset prima. Geluid is goed. De microfoon is iets minder je bent soms moeilijk te verstaan voor je gesprekspartner.
De scharnieren een beetje brak. Als deze met normaal gebruik afbreken binnen 2 jaar valt dit NIET onder de fabrieksgarantie. Dit is een serieus risico.
Er komt goed geluid uit en daarbij is het draagcomfort goed. De prijs kwaliteit is naar mijn mening goed, het is een degelijke koptelefoon. Daarnaast zit er ook een microfoon ingebouwd wat prima klinkt voor discord gebruik.
Een prima allrounder.
Ik zocht een headset voor de pc met een degelijke prijs/kwaliteit-verhouding. Deze koptelefoon wordt gratis geleverd bij de S20 telefoon en heb deze via marktplaats op de kop kunnen tikken voor 60euro met 2jaar garantie erbij.
Geweldig ding voor de prijs, waar duurdere gaming headsets een puntje aan kunnen zuigen.
Toen mijn Microsoft Surface 2 koptelefoon na 5 weken spontaan stukging, zocht ik een apparaat met dezelfde tamelijk unieke feature: draaiknoppen.
Ben ik achteraf even blij dat de Surface 2 kaduuk ging, de AKG Y600 is beter in alle opzichten, vooral het geluid icm mijn Note 8 is buitengewoon prachtig!