Gemiddelde gebruikersscore
Goede baseline moederbord voor AM4. Heeft alles dat een normale build nodig heeft en niks onnodig erbij. VRM is goed genoeg voor de 16 core processors.
Super moederbord voor de prijs. Biedt alles wat een beetje standaard gebruiker nodig heeft voor een zeer goede prijs. Door de goede VRM is een 16 core chip zelfs geen probleem volgens HardwareUnboxed. Enige nadeel wat ik kan bedenken is dat het een 4 layer pcb ipv 6 is.
Prima board voor de prijs, voor mij voldoende en doet wat het moet doen.
Backplate was wel krom en sommige metalen stukken passen niet lekker, zelf een stukje af moeten knippen om te zorgen dat deze past.
Goede prijs voor een prima moederbord. Is degelijk gebouwd en rekening gehouden voor een grote videokaart. Ik ben tevreden
Ik vind het een heel fijn moeder board alleen zouden er meschien nog wel wat meer Argb connectors op hebben gemogen verder kan ik niet klagen
Systeem gebouwd, geïnstalleerd, alles leek prima, totdat ik een stresstest draaide.
Na 10 minuten kwam er een lichtflits en blauwe rook onder een van de VRM heatsinks vandaan. En wat denkje, weer merkloze prut mosfets. Nooit meer MSI voor mij!
(ICM Ryzen 5 5600X met stock koeler op stock speeds)
Goed moederbord voor de prijs en bijna alle functies die je ook ziet op €200+ moederborden alleen voor overclocken wat minder