Uitstekende webcam, compatibel met Windows Hello en Microsoft teams. Ik heb hem al 4 bijna 4 jaar en heeft me nooit in de steek gelaten
2 exemplaren gehad. Beide zijn na een periode van een aantal weken defect. Het begint met artifacts in het beeld, wegvallen enzovoort totdat de camera constant aan en uit gaat.
Het lijkt een temperatuur gerelateerd probleem gezien het bij het eerste gebruik een paar minuten goed gaat.
-note-
Getoetst op meerdere systemen/laptops en operating systems.
Camera werkt, maar niet alle features zijn beschikbaar omdat de Lenovo driver oud is en huidige windows niet meer ondersteund. Driver stopt zelf de installatie omdat Windows versie te nieuw is.
Wel beeld, maar
- geen zoom
- geen volg functie
Deze webcam ondersteunt Windows Hello en is toch heel goedkoop. Natuurlijk is het geen topkwaliteit beeld, maar voor de prijs vond ik het prima.
Het beeld zelf is redelijk maar zeker voldoende, wel moeite met weinig licht en daarbij ook soms een iets groene tint in het beeld. Windows hello functionaliteit werkt goed. De voet is geschikt is voor schermen met dunne rand en de camera zelf kan op alle assen bijgesteld worden.
Netjes afgewerkte webcam met geïntegreerd 'luikje'. Camera werkt ook als Windows Hello. Wel jammer dat ie geen microfoon heeft.
Prima Windows Hello webcam. Ik heb een maandje na de eerste aankoop tijdens een promotie bij Lenovo nog een tweede bijgekocht en een derde cadeau gedaan.
Fijne webcam met helder beeld en goede functionaliteit. De USB C aansluiting is ook handig, hierdoor kun je je eigen kabels gebruiken mocht de standaard kabel te lang / kort zijn.
Ik heb deze gekocht voor het thuiswerken (videoconferencing). De cam is mooi compact, stevig gebouwd en neemt geen scherm ruimte in op monitoren met een kleine bezel. Er zit geen microfoon op maar ik gebruik een headset. Zonder juiste belichting is het beeld een beetje donker.
Praktische webcam met redelijk goed beeld, die plug and play werkt voor Teams/Zoom/Skype. Ook de Windows Hello Face werkt makkelijk met Windows 10.