LG UltraGear 38GN950-B Rood, Zwart

Prijs
€ 1.119,40
Specificaties 38" • 3840x1600 • 160Hz • Nano IPS • 1ms - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0

LG UltraGear 38GN950-B Rood, Zwart

Voor ongeveer €1.400 krijg je veel scherm. Het formaat is uitstekend als je veel multitaskt en je in je games gezogen wilt worden. Het paneel is op zich echt een pareltje. Waar het scherm echt in uitschijnt valt de behuizing iets tegen. Het is volledig van plastic gemaakt.

Pluspunten

  • Groot, dus veel ruimte voor verschillende tabbladen
  • Erg gesatureerde kleurweergave
  • Perfecte resolutie voor deze grootte, ik kon geen pixels zien
  • Goede RGB implementatie
  • Gecurved, dus betere kijkhoeken als je centraal voor het scherm zit
  • Makkelijk in hoogte verstelbaar
  • Geen dode pixels gevonden
  • Makkelijk in elkaar te steken

Minpunten

  • Grote voet, voor iemand zoals ik met een kleine tafel heb ik weinig plaats over voor mijn toetsenbord en moet ik in een ongemakkelijke positie zitten om te typen
  • Bezels zijn dikker dan verwacht
  • Rode ‘gamer’ accenten
  • Veel plastic
  • achterkant kan je een beetje indrukken
  • Kleuren zijn door te hoge saturatie niet accuraat

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4

LG UltraGear 38GN950-B Rood, Zwart

Het is een mooie ruime monitor met hoge resolutie en grote beelddiagonaal. Dit zorgt voor veel schermruimte dat ideaal is voor mij. Voor gamers een hele hoge refreshrate en g-sync compatibility dus top. Jammer dat de prijs aan de hoge kant is en dat de video sync wat onrustig is,

Pluspunten

  • Resolutie
  • HDR10
  • 160 Hz (op hoge resolutie)
  • Lekker veel ruimte door hoge resolutie en grote beelddiagnaal
  • Goede kleurweergave

Minpunten

  • Hoge prijs
  • Video sync mode LED ring onrustig
  • Onscreen Diplay software wat beperkt
  • Onderrand scherm donkerder dan de rest

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

+2
So!eX 6 juli 2020 Product gekocht

LG UltraGear 38GN950-B Rood, Zwart

Perfect formaat, vult je hele beeld met een prachtige curve. Uitstekende pixel dichtheid, je ziet ze niet zitten en is scherp. Geen ghosting, prima response tijd. 160hz, zo glibberig als een verse haring. Geen backlight bleeding. Super contrast, HDR600 is prachtig.

Pluspunten

  • 160hz
  • 3ms gtg
  • Kleuren
  • Contrast
  • Geen backlight bleeding
  • Sphere lighting 2.0 videosync is top
  • Bioscoop formaat, films zonder randen

Minpunten

  • 1ms gtg met overdrive.
  • Meegeleverde DP kabel is ruk.
  • Geen ingebouwde speakers.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5

+1
Teigetje! 20 oktober 2021 Product gekocht

LG UltraGear 38GN950-B Rood, Zwart

Geweldig voor mensen die immersie in games zoeken en/of veel desktop space behoeven.

Pluspunten

  • resolutie
  • immersie
  • lichtopbrengst is enorm
  • Genoeg instelmogelijkheden
  • veel ruimte op de desktop
  • beeldkwaliteit

Minpunten

  • geen swivel
  • bouwkwaliteit kan beter
  • niet geschikt voor een klein/kort bureau
  • forse investering

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 5

+1
GreenScythTestpanel 8 september 2020 Testpanel

LG UltraGear 38GN950-B Rood, Zwart

Het is een mooi groot scherm met goede beeldeigenschappen, echter stelt de voet wat teleur en stoor ik me aan de IPS glow in donkere scenes.

Pluspunten

  • hoge helderheid
  • hoge resolutie

Minpunten

  • voet is niet draaibaar
  • IPS glow

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

+1
Help!!!! 6 september 2020 Product gekocht

LG UltraGear 38GN950-B Rood, Zwart

Zeer goed product voor hoge prijs met paar tekortkomingen waar je mee moet kunnen leven.

Pluspunten

  • Zeer goede gameprestaties
  • FreeSync en Gsync
  • IPS
  • 3840*1600
  • 160hz en snelle pixel response times

Minpunten

  • Dode/Stuck pixels lijken redelijk vaak voorkomend
  • Zichtbare vignetting aan alle randen.
  • Geen 1:1 Pixelmapping

Eindoordeel

Score: 4

Mr de Jong 24 november 2022 Product gekocht

LG UltraGear 38GN950-B Rood, Zwart

heerlijk raad wel aan minimaal 3000 serie GPU te gebruiken of AMD 6000 hoge resolutie vraagt veel van een GPU voor gaming

Pluspunten

  • hoge resolutie
  • ips
  • 160 HZ

Minpunten

  • voet heel groot
  • stroom gebruik

Eindoordeel

Score: 5
MadWolf 17 oktober 2021 Product gekocht

LG UltraGear 38GN950-B Rood, Zwart

Heb een paar games gespeeld zoals Horizon Zero Dawn en Battlefield 5 om even te testen en was zeer onder de indruk van het detail en immersie. Mijn exemplaar heeft toch een stuck pixel helaas en gaat retour !

Pluspunten

  • Size
  • resolutie
  • response tijden
  • G-Sync & Free Sync premium
  • Details
  • Ambilight LED

Minpunten

  • Contrast
  • Extra kabel nodig voor LED sync effecten
  • Stuck Pixel

Eindoordeel

Score: 3
Bertus1987 29 september 2021 Product gekocht

LG UltraGear 38GN950-B Rood, Zwart

Voor €1.100 krijg je een goed scherm. Het formaat is geweldig maar je hebt een stevige videokaart nodig vor een superieure ervaring. Het paneel is zeer goed met hoge saturatie, behuizing is minder door vele plastic. Vanwege problemen met het paneel heb ik het geretouneerd.

Pluspunten

  • Groot en prachtig paneel voor gaming met hoge saturatie
  • Veel ruimte voor tabbladen
  • Desondanks veel plastic Premium look and feel
  • Goed en ver in hoogste verstelbaar
  • Geen dode pixels
  • Makkelijke instructies

Minpunten

  • Probleem met het paneel of de displayport
  • Local dimming is van matige kwaliteit, zichtbaar
  • Dikke bezels en veel plastic
  • Kwetsbare plastic kabelhouder in de voet
  • Wiebelt bij typewerk, zelfs bij stabiele ondergrond, daardoor genoodzaakt scherm te laten zaken.
  • Zware videokaart nodig (3000 series, 2080TI trekt er bij de meeste games 100 tot 120 max uit)

Eindoordeel

Score: 4
SNAFU 25 september 2020 Product gekocht

LG UltraGear 38GN950-B Rood, Zwart

Super mooie en brede monitor maar hij is niet goedkoop. Geeft een enorme lap aan bureaublad wat ook handig is voor sommige spellen (niet ieder spel ondersteunt native 3840x1600 ofwel aspectratio van 2,4). Ben er zeer tevreden mee, geen dode of hot pixels. Nu 2 dagen in gebruik.

Pluspunten

  • GROOT!
  • snel

Minpunten

  • GROOT!
  • duur

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG UltraGear 38GN950-B Rood, Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee