Prijs | |
Specificaties | 38" • 3840x1600 • 160Hz • Nano IPS • 1ms - Bekijk alle specificaties |
Voor ongeveer €1.400 krijg je veel scherm. Het formaat is uitstekend als je veel multitaskt en je in je games gezogen wilt worden. Het paneel is op zich echt een pareltje. Waar het scherm echt in uitschijnt valt de behuizing iets tegen. Het is volledig van plastic gemaakt.
Kleurweergave | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 3 |
Vormgeving | Score: 4 |
Het is een mooie ruime monitor met hoge resolutie en grote beelddiagonaal. Dit zorgt voor veel schermruimte dat ideaal is voor mij. Voor gamers een hele hoge refreshrate en g-sync compatibility dus top. Jammer dat de prijs aan de hoge kant is en dat de video sync wat onrustig is,
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Vormgeving | Score: 4 |
Perfect formaat, vult je hele beeld met een prachtige curve. Uitstekende pixel dichtheid, je ziet ze niet zitten en is scherp. Geen ghosting, prima response tijd. 160hz, zo glibberig als een verse haring. Geen backlight bleeding. Super contrast, HDR600 is prachtig.
Contrast & helderheid | Score: 5 |
Ghosting | Score: 5 |
Geweldig voor mensen die immersie in games zoeken en/of veel desktop space behoeven.
Kleurweergave | Score: 4 |
Pixeldefecten | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 3 |
Vormgeving | Score: 5 |
Het is een mooi groot scherm met goede beeldeigenschappen, echter stelt de voet wat teleur en stoor ik me aan de IPS glow in donkere scenes.
Featureset | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Vormgeving | Score: 4 |
Zeer goed product voor hoge prijs met paar tekortkomingen waar je mee moet kunnen leven.
heerlijk raad wel aan minimaal 3000 serie GPU te gebruiken of AMD 6000 hoge resolutie vraagt veel van een GPU voor gaming
Heb een paar games gespeeld zoals Horizon Zero Dawn en Battlefield 5 om even te testen en was zeer onder de indruk van het detail en immersie. Mijn exemplaar heeft toch een stuck pixel helaas en gaat retour !
Voor €1.100 krijg je een goed scherm. Het formaat is geweldig maar je hebt een stevige videokaart nodig vor een superieure ervaring. Het paneel is zeer goed met hoge saturatie, behuizing is minder door vele plastic. Vanwege problemen met het paneel heb ik het geretouneerd.
Super mooie en brede monitor maar hij is niet goedkoop. Geeft een enorme lap aan bureaublad wat ook handig is voor sommige spellen (niet ieder spel ondersteunt native 3840x1600 ofwel aspectratio van 2,4). Ben er zeer tevreden mee, geen dode of hot pixels. Nu 2 dagen in gebruik.