Gemiddelde gebruikersscore
Mooie kast, strak design en voldoende inbouwmogelijkheden. Eenvoudig te openen aan beide kanten met kliksysteem. Let op de volgende punten: RGB aansturing op je moederbord via VDG aansluiting, lengte van je videokaart (staat 350, maar is in praktijk minder als je niet een front fan wilt verplaatsen)
Inbouwen is echt een gedoe. Heb de tang er moeten bijpakken omdat het moederbord door opstaande randen niet goed uitlijnde met de stands waar deze op moet. Ook zijn meerdere van deze stands uit de fabriek doorgedraaid. Daarnaast lijnt het moederbord ook helemaal niet uit met de plek waar je je kabels aansluit. Hier zit gewoon nog een chique gat tussen.
Front panel connectors zijn wel ok. De kabels zijn slecht bewegelijk. Bereid je voor op frustratie bij het plaatsen van je kabels.
Ruimte voor de voeding en de bijhorende kabels zijn inderdaad wat krap.
Had echt beter gekund. In mijn mening is het een fast as possible machined rommilig model met wat ledfans erin om de prijs omhoog te krikken. Ook kan je alvast een stofzuiger bij deze case aankopen omdat deze met alle mogelijke openstaande kieren zeker het haar van je kat zal opzuigen. Kijk alsjeblieft verder.
Ik vind dit een heel mooie kast met een strak design, voelt degelijk aan. Ik moest even wennen aan het kliksysteem waarmee de zijplaat van de kast af kan, maar daarna werkte het erg fijn. Ook de binnenkant is goed ingedeeld, de kabels kunnen mooi worden weggewerkt.
Heel blij mee en super stil. Led vind ik mooi