Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
14 augustus 2023 Rapporteer

Arctic Liquid Freezer II 120

Ooit waren deze koelers rond de 50-60 euro te koop. De beste 120mm AiO die ik ken. Heb een 12400F op 5,5 - 5,8GHz draaien voor een hele lijst records op hwbot. Ook een Ryzen R5 5600 mee gekoeld. De pomp is sterk, en de bijgeleverde fan is ook goed. Ik heb het ook wel gebruikt met twee andere fans in push pull. Volgens mij is alleen de maat van de radiator anders, de dikte en de pomp zijn hetzelfde als bij de 240, 280 en 360 variant. Als deze nou weer eens als nieuwe revisie wordt uitgebracht voor dezelfde prijs dan is het een aanrader. Perfect om een normale 6 core mee te koelen.

Pluspunten

• prestaties zijn uitstekend
  • 1 fan connectie voor alles!

Minpunten

• niet stil meer na enkele jaren gebruik, ff poetsen de minifan wordt vies

9 september 2022 Rapporteer
Hands-on

Arctic Liquid Freezer II 120

Hele goede koeler voor een 120mm rad, goede kwaliteit en lange garantie, vrij prijzig maar dan heb je ook wat.
Wel stugge slangen.
Installatie ging makkelijk, kan lastig zijn als je voor de eerst keer doet, door de stugge slangen beweegt de pomp of radiator, net welke je eerst vastschroeft.

Pluspunten

• Goede kwaliteit en garantie
  • Presteerd erg goed, en stil
  • Makkelijk te installeren (al meerdere versies geplaats)

Minpunten

• Prijs
  • Stugge slangen
22 januari 2021 Rapporteer

Arctic Liquid Freezer II 120

SImpel design en niet luid, werkt prima voor een Ryzen 5 3600 CPU. Maximale temperatuur in Battlefield 5 op hoogste settings was max 70 graden, andere minder cpu bound games rond de 60 graden (met standaard koeler rond de 80-85). Prima voor wat je krijgt met 60 euro.

Pluspunten

• Stil
  • Simpel design
  • Houd alles goed koud

Minpunten

• Waterkabel wat stroef

25 augustus 2020 Rapporteer

Arctic Liquid Freezer II 120

Betaalbaar, zeer goed prestaties mijn Ryzen 5 3600 word niet warmer dan 60 graden tijdens gamen.
Echter de schroefgaten zijn fragiel, bij mij was 1 schroefgat niet voorzien schroefdraad.
Misschien extra 30mm schroeven was leuk geweest om extra fan te kunnen monteren.

Pluspunten

• Mooi design
  • Prestaties
  • Superstil

Minpunten

• Schroefgaten fragiel.

Heb jij ook een Arctic Liquid Freezer II 120?