Deze dock uitgekozen om mijn MacBook Pro (2020) makkelijk op diverse randapparatuur aan te sluiten. De dubbele HDMI-aansluiting was de reden van koop. De verpakking geeft aan "Dual HDMI and VGA can be used simultaneously in SST or MST mode". Echter, eenmaal gekocht blijkt dat enkel SST (mirroring) mogelijk is.
Al met al slechte koop. Ging uberhaupt kapot binnen 1 jaar, normaal gebruik. Daarnaast had deze dock een bug waarin hij beide extra schermen als 1 scherm zag wanneer de laptop in slaapstand ging en een powersupply verbonden was. Powersupply loshalen, dock loshalen, dock verbinden, powersupply verbinden werd een bijna religieuze mantra. En als ik dan eindelijk mijn beeld weer op alle schermen zag staan, keek ik met tranen in mijn ogen naar 1080p op mijn 4k scherm. Gelukkig ging hij op tijd stuk dat ik mijn volledige aankoop bedrag terug kreeg. Ik zeg niet dat je het niet moet doen, maar er zijn betere alternatieven beschikbaar.
Deze dock gekocht voor m'n HP EliteBook 850 G6.
Op zich ben ik redelijk blij ermee.
Het enige pijnpunt wat ik heb is dat er nergens duidelijk aangegeven wordt dat de VGA-poort een mirror is van de HDMI-poort ernaast. Dus je heb maar max 2 aparte beelden erbij.