Iets langer dan 2 jaar genoten van deze mooie telefoon. Hij doet eigenlijk alles wat die moet doen. Mooie camera en mooi design voor de telefoon. De batterij is goed zoals in specs omschreven echter ging deze snel achteruit en haalde hij heel snel de prestaties niet meer van het begin.
Een onderschatte topper met high-end specs die (te) weinig aandacht krijgt. Aanvankelijk was deze nogal fors aan de prijs, maar tegenwoordig is het redelijk betaalbaar. Performance is top, de accu gaat lang mee en is in een uurtje opgeladen en de main camera maakt prima foto's.
Blijf het vreemd vinden dat deze topper vaak overzien wordt. Aangezien het een telefoon is met top specs voor een inmiddels erg lage prijs. De stereo speakers zijn top ,het scherm is meer dan prima en doe 3 dagen met de accu. Enige wat ik mis is uitbreidbaar geheugen.
Heb de telefoon gekocht enkeke dagen geleden. En qua performance echt een aanrader. Lekker snel, maakt mooie foto's etc. ik heb de mijne in Duitsland gekocht voor €793 inclusief TV als cadeau.
Pluspunten
Prima scherm.
Goed af te lezen in de zon.
Snelle telefoon.
Camera is uitermate goed.
Minpunten
Iets aan de dure Kant.
Gebogen scherm kan af en toe voor onverwachte situaties zorgen.