Goede schermen voor het budget. Maar wel meerdere gehad die kapot zijn gegaan.
Heb dit scherm net geinstalleerd en hij doet het perfect. hiervoor had ik een 75hz scherm en ik zie duidelijk het verschil tussen deze monitor en de andere. Zeker een aanrader.
Heb dit scherm als tweede kans gekocht via bol.com. Geen spijt van gehad, heb deze nu reeds meer dan een jaar in mijn bezit.
Dit is gewoon de ideale game scherm voor een game pc
Heb dit scherm net geinstalleerd en lijkt het goed te doen. Hij is in gebruik als secundair beeldscherm naast mijn hoofdscherm (MSI Optix MAG322CQR).
Gekocht als 2e scherm naast mijn andere msi scherm.
deze is echter 24 inch ipv 27 inch maar de verhouding is goed scherp beeld op de 1080p en je kan er lekker op gamen .
Afwerking had iets beter gemogen en mist een in hoogte verstelbare voet. Verder mooi paneel en kleuren, geen noemenswaardige backlight bleed, scoort goed op ghosting en zeer prettig om naar te kijken.
Gekocht om een monitor met VGA en een TN paneel te vervangen uit 2006
Het paneel heeft een goed kleurbereik,
En heeft 1 Displayport en 2 HMDI aansluitingen.
Werkt ook goed als je een Dual monitor setup wil hebben. (Zo worden de panelen die ik heb gebruikt)
Zocht een beeldscherm om lekker op te gamen, was in de mediamarkt en de specs bevielen me wel. (De prijs al helemaal, heb hem namelijk voor 200 euro). Zeer blij mee.