Gemiddelde gebruikersscore
Na het lezen van vele reviews over de 2518 en 2520 besloten een Dell U2520 te kopen.
Mede door de UltraSharp kalibratie, aansluitmogelijkheden en het kleurbereik voor DCI-P3
De schermen zijn gekozen in 2 monitor set-up, aangesloten op mijn Dell XPS15. Gebruiksdoel is werk en hobby-matig video-editen.
Intussen ongeveer 20 van deze monitoren in gebruik, perfecte verhouding tussen formaat en resolutie. Ik vind 27" net iets te groot.
Topscherm als de 117 dpi niet net te veel voor je is. Voor mij helaas wel en daarom gaat 'ie terug. QHD op 27" vind ik prettiger, en resolutie schalen wil ik niet. Gebruikt met MBP en macOS. Kan zijn dat het op Windows beter te doen is.
Prima monitor met mooi helder en scherp beeld. Veel instel- en aansluitmogelijkheden, ook wat betreft USB-apparaten.
Kleurweergave van uitstekende kwaliteit, met hoge helderheid. Veel aansluitingen aan achterzijde en zijkant scherm. De meegeleverde steun is stevig, gemakkelijk te bevestigen, met veel beweegmogelijkheden. Ook compatibel met een MacBook Pro 2019, maar pas op Dell heeft weinig/geen support voor Macs! Controleer drivers pagina van Dell voor aanschaf.
2 besteld voor thuiswerk.
Ik gebruik ze op een bureau van 90 cm diep en ze staan zoveel mogelijk naar achteren, met de randen tegen elkaar.
Heb getwijfeld over aanschaf van 27 inch exemplaren maar dat zou m.i. te breed worden in relatie met de afstand tot het scherm.
De best buy van dat moment adviseerde om de voorganger, de U2518D aan te schaffen. Echter, in combinatie met mijn Macbook Pro (dat alleen maar usb C poorten heeft) was dit het extra geld zeker waard.