Na lang zoeken voor een nieuw scherm ben ik op dit scherm uitgekomen. Vooraf waren er geen reviews te vinden over dit scherm. De prijs is goed betaalbaar(€349,-) en het is qua uiterlijk een mooi scherm
Geweldig beeld, mooie kleuren, curved is super fijn om op te gamen en 27 inch is een mooie grootte.
Snel gelerverd en heeft een mooi design. Zeker van hoge kwaliteit en heeft een hoge revolutie.
Erg fijn scherm en zeer te spreken over de prijs.
Afwerking had iets beter gemogen en mist een in hoogte verstelbare voet.
zeer prettig om naar te kijken.
echt een aanrader!!
3 schermen gekocht bij mediamarkt.
het beeld is prachtig voor die prijs!
echt een aanrader!
mooie kleuren, curved is super fijn.
mis wel de in hoogte verstelbare voet,
1440P, prachtig beeld, 1MS. wat wil een mens nog meer!
heb er 3 gekocht =D
Erg fijn scherm en zeer te spreken over de prijs/kwaliteit (280€), 1440P, 165HZ en 1ms reactie voor dat geld is gewoon fantastisch. Ik mis wel de in hoogte verstelbare voet, heb hem nu zelf op een beugel gehangen. Het is wel jammer dat deze geen headset-steun heeft.
De MSI optix G27CQ4 is betreft de beste (in mijn ogen) in kwaliteit-prijs verhouding. 1440P, prachtig beeld, 1MS en curved waardoor je meer beleving ervaart tijdens het gamen of kijken van een film.
Afwerking had iets beter gemogen en mist een in hoogte verstelbare voet. Verder mooi paneel en kleuren, geen noemenswaardige backlight bleed, scoort goed op ghosting en zeer prettig om naar te kijken.