Gekocht in september 2020, vier jaar mogen genieten van dit mooie beeldscherm. Vandaag hield hij er ineens mee op en kon ik een nieuwe monitor gaan zoeken. Opzich niet een hele korte levensduur, maar had eigenlijk minstens 5 jaar verwacht.
Een erg mooie monitor, toen ik hem kocht uitgezocht als goedkoopste voor mijn eisen: 1080p, 144hz, 27 inch, g-sync, HDR en IPS. Kleuren zijn prachtig, kijkhoeken zeer groot en het matte scherm is heel erg fijn. Gebruik hem met erg veel tevredenheid, maar HDR is (nog) niet praktisch met Windows.
Top monitor, alleen kan je niet tegelijk freesync en 1ms motion blur aanzetten, ook gaat de brightness van de monitor omlaag als je de 1ms motion blur reduction aan zet.
Ik was op zoek naar een high refresh rate monitor die ook een IPS paneel had, Ik vond deze monitor met een degelijk prijskaartje en het immense plusplunt dat deze monitor G-Sync compatible bleek te zijn. Prachtige kleuren, mooi ontwerp, goede prijs,... 1080p gaming? Dit is de monitor voor jou!
Prima monitor. het randloos ontwerp valt tegen, de rand is wel dun maar er is nog zo'n 0,5 cm beeld dat zwart blijft lang de rand. De voedingskabel voorzien van een dikke adapter. hierdoor kan je maar één stopcontact gebruiken want de andere is geblokkeerd door de adapter.
Goede monitor, ok osd(veel aan pas mogelijk heden alleen ietsje onhandig) , makkelijk in elkaar te zetten. Helaas geen ingebouwde speakers.
Mooi scherm, stevige voet. Bedieningsknopje werkt niet heel handig.