Een erg fijn toetsenbord met een leuke featureset die heerlijk typt. In de constructie zijn weinig concessies gemaakt, desondanks is dit gewoon een goed plankje voor dagelijks gebruik met luxe features.
Pluspunten
Kwalitatief goed gebouwd toetsenbord
Keycaps gemaakt van double shot PBT en tekens zijn scherp
Geen bijgeleverde software nodig voor functies zoals RGB of macro's
Cherry MX switches(voor sommige is dat een minpunt)
Mooi compact apparaat. Voorzien van cursortoetsen dus wat toegankelijker dan een 60% type.
Cherry Silent toetsen zijn stil. Voor het maken van een macro is de handleiding meestal nodig en die is niet eenduidig op dat vlak.
Redelijk aan de prijs, maar je krijgt er wel een veel voor terug. Fijne aan de 65% variant ten opzichte van 60% is dat je wel dedicated pijltjestoetsen, page up/down en delete toets krijgt. Je levert hiervoor de rechter Windows toets in. Persoonlijk gebruik ik die niet.
Pluspunten
Goede bouwkwaliteit
Marcos zonder software
Pijltjestoetsen
Minpunten
USB C port valt tegen vergeleken bij bouwkwaliteit vd rest van het toetsenbord
Fijn mechanisch toetsenbord, middels USB-C met je device wordt verbonden. Fijn dat er geen vaste kabel aan zit, met katten die graag kabels knagen. Toetsenbord voelt wat klein. Wel enorm veel functietoetsen/opties. Duidelijke toetsen en toetsaanslagen. Er is geen software om de RGB te configureren, dit moet via het toetsenbord.
Pluspunten
Solide gebouwd
USB-C aansluiting
Geen vaste kabel
Extra keycaps is leuke toevoeging
Veel functietoetsen die out of the box werken
Compact
Keycap removal tool is ideale toevoeging
RGB
Minpunten
De (in mijn geval) gele keycaps zijn niet mijn ding
Doordat het toetsenbord compact is voelt deze wat klein
Uitstekende kwaliteit. De Silent Red is fijn voor typen alsmede gamen. Heb wel wat moeite met de functie toetsen in de cijfers en de locatie van de pijltjestoetsen, maar dat zal wennen. Echt klein minpunt is de instelling van de rgb.
Prachtig toetsenbord met geweldige kwaliteit zoals je van Ducky gewend bent. De 65% layout is mijn favoriet. De RGB is prachtig, vooral op het witte model. De switches (Cherry browns) en keycaps zijn van hoge kwaliteit.
Het toetsenbord bevalt goed met de MX Brown keys (persoonlijk, er zijn meerdere type switches leverbaar) Je kunt veel instellen, dit vergt wel wat tijd in de handleiding maar als je het eenmaal doorhebt is het goed te doen. Het keyboard wordt geleverd met wat leuke extra's.
Pluspunten
Toetsen voelen goed
Veel mogelijkheden
Geen extra software nodig
Compact
Leuke extra's in de doos (andere keycaps, tool)
Minpunten
Stijle leercurve, ik had de handleiding wel nodig ;)
Meegeleverde USB kabel is simpel, stug dik plastic
Compact, robuust toetsenbord. Toetsen voelen fijn aan, en browns zijn naar mijn mening de beste switches die je kunt hebben vanwege de feedback die je krijgt, zonder het excessieve getik van bijvoorbeeld Cherry Blues. Update: na enkele maanden kreeg ik dubbele aanslagen bij 3 knoppen. Heb deze teruggestuurd.
Pluspunten
Knoppen voelen fijn aan
Extra keycaps meegeleverd
Drie extra toetsen voor dezelfde prijs als een Mini
USB C
Minpunten
Prijs
Ongemakkelijke layout. De numpad steekt een beetje uit. Als ze het wat beter hadden ingericht konden ze nog een extra knop kwijt onder PgDwn
Geen extra usb aansluitingen
Geen software, instellingen moet je allemaal via het toetsenbord bedienen
Heb jij ook een Ducky One 2 SF, MX Blue, Qwerty US, Zwart?