Een erg goede videokaart voor 250 euro, haalt 62 fps in F1 2019 4K High preset en in R6S 4k Ultra 75 fps. is ook heel stil en letterlijk niet hoorbaar(ik heb zelf de pc op de bureau naast mij staan en hoor hem niet onder Load).
FS202 loopt mooi voor mij. Wellicht bij normale prijzen ooit nog een vervanger.
Goede 1660 Super. Blinkt nergens in uit, maar alles is ruim voldoende/ wat je verwachten mag. Niet te luid, niet te heet, compact, zuinig.
Gebruikt voor klant systeem, (nog steeds) goede kaart voor fotoshop, videobewerking, voor deze prijs, die jammer genoeg nog steeds vrij hoog is.
Kaart is compact, koelt goed en is stil onder load.
Ik heb deze kaart nu een tijdje en ik ben er zeer over te spreken. Ik speel de Tom-Clancy games en Assassins Creed hier feilloos met de hoogste instellingen. Met deze idiote kaartprijzen heb je voor relatief weinig geld toch een goede kaart hier.
Goede videokaart voor de prijs, mooi design, goedkoop en kwaliteitseisen waardig.
ja weetikveel hij doet het voor lego starwars meer heb ik niet nodig
Compacte kaart. Massief koelblok. Wordt niet warm en verbruikt niet te veel energie. Eenvoudige plug n play overstap vanaf een GTX 960.
Gekocht voor iRacing in VR. Voldoet prima na tweaken settings, maar is niet top. Had beter even door kunnen sparen voor rx-5700 misschien.