Gemiddelde gebruikersscore
hoge prijs voor rommel wat zelden werkt
Na het uitpakken bleek dat de deksel niet past waardoor het openklapt. Het lijkt op een productiefout. Ik heb het apparaat geretourneerd bij Amazon. Dit probleem schijnt meer voor te komen. Het lijkt mij beter om te wachten op een nieuw model en ondertussen nog even met de hand moppen.
Als deze een Lidar had, was het een perfecte dweilrobot. De prestaties zijn goed, een stuk beter dan die van een gecombineerde robot/dweil. Als de vloer té vuil is, dien je het eerst handmatig te dweilen, anders verspreid je het vuil omdat de doek te snel vies wordt.
Bij ons loopt hij 1 of twee keer per week, hierdoor hoef ik nooit handmatig te dweilen.
Ik heb dit gekocht voor het gemak. Niet gelukt. Dit ding werkt voor geen meter. Hij mapt niet de volledige ruimte en al helemaal niet de volledige verdieping. Hij kan zijn base ook niet vinden. Hij sprayt vloeistof, gaat erover heen, gaat dan door. Eigenlijk verspreid zo alleen maar het vuil. Je moet eerst nat dweilen. Daarna moet je de doek wisselen zodat hij ook weer kan drogen. Je moet dus thuis zijn om dit te doen. Hij doet ruim 45 min over onze keuken van 32m2. En dan moet ie nog drogen. Dus dan kun je beter zelf even dweilen/moppen. Ben je sneller klaar. Terugsturen van dit product is tot op heden niet gelukt. Je krijgt geen retourlabel van de fabrikant/leverancier iRobot. Ze nemen niet op als je belt (ik sta letterlijk uren in de wacht en bel met 2 telefoons). Ze reageren niet op je mails.
Doet het prima gedurende 1 jaar. Wielen waren versleten binnen een jaar. Ook ging het product defect net na 1 jaar, (bij normale gebruik) opgestuurd en blijk dat er vocht in het product zat en zei Irobot support gebruikers schade, geen verklaring niks alleen je garantie is hiermee afgelopen.