De Razer Kraken is er in verschillende uitvoeringen en de verschillen kunnen voor een minder begaafd persoon te onduidelijk zijn waardoor zij hoogstwaarschijnlijk de verkeerde model aanschaffen. Dat gezegd hebbende, bij de 2019 Mercury (AUX) zijn de verschillen duidelijker aangegeven dan bij bijvoorbeeld de Kraken X. Al met al heeft de Kraken Mercury een goed geluid, is comfortabel en dergelijk gebouwd.
Spijt dat ik deze headset ooit gekocht heeft. Heeft welgeteld 6 maanden goed gewerkt, hierna alleen maar proberen met het connecten met een usb poort, laat hierdoor alle andere Razer spullen die ik heb ook uitvallen.
Enige pluspunt is dat de headset een mooi klein formaat heeft.
Mooi geluid, goed gebouwd.... maar om 7.1 te kunnen gebruiken heb je activatiecode voor Razer software nodig. Die code zit niet in de doos meegeleverd en support is nutteloos. Dus alleen stereo geluid in werkelijkheid
Gekocht na dat mijn Razer Kraken ProV2 kapot is gegaan. Het geluid in deze is wel beter dan in de v2, er zit zeker een beter bass in. Zit fijn(ook met bril voor lange tijd). De kussen van de v2 waren wel makkelijker er op en af te halen.
Headset teruggestuurd naar de winkel. Geluid is erg goed en de bass is krachtig voor een headset van deze prijs. Groot nadeel is de microfoon, deze is zo zacht dat niemand mij kon verstaan. Een dag bezig geweest met het proberen op te lossen maar ik had het opgegeven.
Pluspunten
Oorkussens met uitsparing voor bril
Oorkussens met koelgel
Bouwkwaliteit
Minpunten
Microfoon veel te zacht
2 van 5 sterren (Slecht)
Heb jij ook een Razer Kraken (2019) Kitty Edition Roze?