Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
JanDa Newbie
17 september 2023 Product gekocht

Bosch BGL8SIL6

Bij deze stofzuiger hield de motor er na 1 jaar al mee op, is nu onder garantie naar servicecentrum (ben je hem wel minimaal 3 weken kwijt). Hiervoor hadden we Bgl8sil3 en die motor stopte er na 4,5 jaar mee. Al met al niet meer de deutsche gründlichkeit zoals we die van vroeger kennen.

Pluspunten

• Lang snoer/grote actieradius
  • Weinig lawaai
  • Fijne stoffen slang

Minpunten

• Veel te korte levensduur (zie toelichting)
  • Te kleine wieltjes (volgt niet soepel,stuurt slecht,loopt snel vast zelfs op bv eigen snoer.
  • Bij beetje weerstand rolt het snoer steeds op (geen knop voor oprollen maar een keer extra trekken aan snoer)
  • De parkeersleuven zijn breukgevoelig

2 van 5 sterren (Slecht)
MloosM Newbie
2 augustus 2022 Product gekregen

Bosch BGL8SIL6

Stofzuiger van mijn werk gekregen bij een spaarprogramma. tot op heden tevreden mee. Veel accessoires erbij en een mooi design

Pluspunten

• stevig
  • lang snoer
  • veel accessoires

Minpunten

• veel lawaai
  • slag springt los

troef007
6 juni 2022 Product gekocht

Bosch BGL8SIL6

Een stofzuiger moet gewoon zijn ding doen, snufjes zijn onbelangrijk. Mijn vorige stofzuiger was een gelijkaardige Bosch (BSG8PRO1), dus kwalitatief had ik niet meteen bang dat dit een probleem zou kunnen zijn. Toch zijn er enkele vervelende tekortkomingen aan dit toestel! De zuigmond springt te pas en te onpas van de harde ondervloeren stand naar op mat stand, en de sleuf om de telescoopbuis in te schuiven (aan de onderzijde voor gebruik indien de stofzuiger recht staat) was reeds na 2 weken gebroken, en je moet echt geen ingenieur zijn om op zicht al te zien dat dit niet stevig genoeg ontworpen is.

Na 2 jaar heeft de zuigmond (of "Borstel polymatic" volgens Bosch) het begeven, de stand voor harde ondergrond is niet meer bruikbaar. Je kunt bij Bosch een nieuwe bestellen, maar wat als die niet beter is (met veel frustratie tot gevolg)?

Ik zou dit toestel niet aanbevelen.

Pluspunten

• Lang snoer
  • Robuuste textiele zuigslang

Minpunten

• Lawaai zuigmond
  • Kwaliteit sleuven parkeerhulp, na enkele weken reeds 1 onbruikbaar (onderzijde)
  • Zuigmond springt te pas en te onpas op mat stand
  • De textiele zuigslang is korter dan de vorige versie (wat vooral vervelend is voor het stofzuigen van de auto)

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Bosch BGL8SIL6?