Waarom zijn printers vaak gewoon ruk apparaten.
Netwerk, papier en cartridge storingen vaker dan dat je zonder storing kan printen.
Fijne printer om mee te werken. Zeer zuinig in inktgebruik. Makkelijk te installeren. Werkt probleemloos.
Ontzettend handig met de draadloze verbinding van je laptop of gsm. Ook het vullen van de inkt gebeurd zeer proper. Hij kan zogezegd niet op fotopapier printen, maar dat doet hij wel, en zelfs goed! Grootste nadeel voor mij: hij kan niet dubbelzijdig printen.
Een mooi toestel met heel wat functionaliteiten en simpel in gebruik. Het doet wat een combiprinter moet doen en biedt nog wat extra's. De inkt gaat veel langer mee dan een normale cartridge.
Normaal gesproken kan je een printer zonder gebruiksaanwijzing installeren maar bij deze printer is het handig om wel eerst de handleiding te lezen. Installatie en vullen ging zonder problemen. Afdrukkwaliteit is prima voor de prijs, scans ook. Alleen jammer dat er geen scherm bij zit en te kleine papierbak.
Ideale printer voor veel printwerk tegen lage kosten.
Een mooie printer met vooral een super afdrukkwaliteit!
Dit is een fijne printer voor thuisverbruik. Eenvoudig te installeren en zuinig in gebruik. Even wennen aan de traagheid. Maar prijs/kwaliteit is uitstekend.
Haarscherpe prints op een makkelijk te installeren printer
Je kan het apparaat makkelijk connecteren met alle apparaten in huis. Het bijvullen van de inkt gaat snel en gemakkelijk. Mijn conclusie is dat dit een zeer gebruiksvriendelijke en economische printer is die ik zeker zou aanraden als je het ontbreken van dubbelzijdig afdrukken niet erg vindt.
Heb het apparaat nu ruim twee jaar in bezit. Als het werkt, dan werkt het goed. Helaas resulteert bijna iedere printopdracht in een wandeling naar de printer om deze uit en weer aan te zetten. Blijkbaar komt de printer niet goed uit z'n slaapstand.
Wat een waardeloos ding is dit!!!!!!
In de twee jaar dat ik het ding heb, is er nog niet één fatsoenlijke print uitgekomen. Ongevraagde update na ongevraagde update zorgt ervoor dat ik nu niet eens meer kan scannen!
Morgen een echte scanner kopen, nooit meer iets van HP. Bedankt, oplichters!!!
Waardeloos apparaat. Continu cartridge storingen, witte strepen door het zwart. Vaak niet te vinden omdat ie offline is om onduidelijke redenen
Apparaat gaat bij de deur uit nog voordat de inkt op is ...
Op zich is de HP Smart Tank plus een prima printer, die als hij papier pakt een mooie afdruk maakt.
Maar na een jaar papierinvoer ergernissen gaat hij toch de deur uit HP. deze papierproblemen zijn HP onwaardig. Jammer want de afdruk kwaliteit is prima.
Nieuwe printer nodig en deze voldoet tot op heden goed: hij doet wat hij moet doen, inktreservoirs zijn groter en vullen gaat gemakkelijk zonder te morsen
Kwalitatief prima! Soms blijft papier steken, wat maakt dat het papier geplooid blijft na afdruk. heel stil af en heeft toch een goede afdruksnelheid. Ik beveel hem zeker aan en zeker wanneer er een dubbelzijdige functie bijkomt. Bij het vullen van de inkt kleefde er wat inkt aan mijn handen.
Het installeren is heel erg simpel. Ik heb alle soorten verbindingen wel getest. Wel is de verbinding vrij kort wat betekent dat je wel vlakbij moet staan met je telefoon. Als ik naar de inkttanks kijk, kan ik behoorlijk lang hiermee door gaan. De printkwaliteit is erg goed.
De kwaliteit van de fotos vond ik op eerste opzicht niet denderend (niet heel scherp, ook wat strepen), maar toen ik de afdrukkwaliteit in de app veranderde van normaal naar optimaal was het al veel beter. Qua scherpte zou het wat mij betreft nog wel iets beter kunnen.
wat ik super fijn vind is dat je deze printer zelf kan bij vullen zonder geknoei en gedoe enige is dat je de folie van de flessen wat moeilijk er af krijgt waardoor je daar misschien door kan knoeien.Veder print de printer heel mooi en gelijkmatig zonder vlekken of happering
Voelt qua onderdelen zwak. Mist wat handige functies zoals automatisch dubbelzijdig kunnen printen. 1 plek voor papierinvoer. opvanglade gaat niet automatisch open, beide niet handig voor op afstand printen. Inkt gaat lang mee, vullen en installeren eenvoudig! afdrukken scherp, foto's ook mooi.
Het grote pluspunt van deze printer is de inkt die lang meegaat. De printer ziet er niet sterk uit, vooral plastic materiaal waar je voorzichtig mee moet zijn. Wanneer je niet veel print en altijd zeker wilt zijn van genoeg inkt is deze printer zeker een aanrader!
Ik vind het een mooie printer en hij weegt ook niet te veel. Het installeren ging vlot. De inkt is makkelijk bij te vullen met de flesjes. Het printen gaat vlot en de kwaliteit is goed. Er is wel niet veel plaats om papieren in te steken
Een prima printer met veel mogelijkheden. Aanvankelijk gaf het installeren problemen. Moest deskundige hulp aan te pas komen om 1 vd 3 mogelijkheden voor installatie weer werkend te krijgen.
Nu is hij verbonden met de laptop, heel handig draadloos.
Erg fijn dat de cartridges wel tot 3 jaar mee gaan.
De installatie van de printer is goed te volgen. De kleuren kunnen makkelijk gevuld worden dmv de bijgeleverde flesjes. Ik ben tevreden met de printkwaliteit en de snelheid van het printen, maar tijdens het printen en scannen maakt de printer veel kabaal. De printer blinkt niet uit met andere printers.
Hele fijne printer. Duidelijke en makkelijke handleiding waardoor het installeren zonder enige problemen verliep.
Goede kwaliteit van printen, kopiëren en scannen verloopt prima en soepel.
Wat mij betreft een groot voordeel dat je losse inkt flessen hebt die je makkelijk zelf kunt bijvullen.
Deze printer is echt top! De aankoop prijs is een correcte prijs. De printer is gemakkelijk te installeren, werkt uitstekend via de wifi (je kunt die verbinden met laptops, tablets, smartphones..) en de printkwaliteit is prachtig. Het installeren verloopt ook vlotjes. Een aanrader dus!
Een nieuw systeem, zonder cartridges, waarbij je inkt aanvult in de bijbehorende tank(jes). Het meest ideale is dat je middels een app op je telefoon alles kunt selecteren en printen kinderspel wordt. De printer is tamelijk licht, dus ook nog makkelijk verplaatsbaar. Al met al een super uitkomst!
De HP Smart Tank 555 Plus met groot inktreservoir. Uit eigen ervaring weet ik dat printers met cartridge vrij veel inkt verbruiken. Nu met de Tank lost men dit probleem op door middel van opvulreservoirs. Via wifi en bluetooth kan men eenvoudig printen en scannen. Printer heeft een uitstekende printkwaliteit.