Een handige, simpele en snel te bedienen camera die onder goede lichtomstandigheden buiten prima presteert. Binnen is de scherpstelling beduidend van mindere kwaliteit. Regelmatig vindt scherpstelling op een ander object dan het onderwerp plaats. Het is zaak rustig de tijd te nemen voor foto's en vaak meer dan één te nemen om het zeker van te zijn dan er een prima exemplaar bij is. Buiten gebeurt dit een enkele keer.
De kleuren zijn bij helder weer prima. Het beeld is helder en de kleuren knaller eruit. Ik heb enkele opnamen gemaakt tijdens de Sinterklaasintocht die er bijzonder professioneel uitzien qua scherpte en kleur. Helaas geldt dit echter niet voor alle opnamen, zoals eerder vermeld.
De bediening van de camera is simpel. Het menu is simpel van opbouw en je kunt een aantal simpele functies - zoals bijvoorbeeld de flitserinstellingen - heel snel wijzigeg. De installatie is zelfs voor een leek zonder handleiding te doen.
Prima camera voor gebruik als 2e camera (broekzakcamera). Als hoofdcamera (voor de mooie reportages) zou ik deze niet uitgekozen hebben. Daarvoor is de camera te licht. Maar, zoals altijd geldt, alle waar naar zijn geld. De prijss / kwaliteitverhouding is voor deze camera dik in orde.