Gemiddelde gebruikersscore
Mooi moederbord met alle basis features die je van een moederbord mag verwachten voor een zacht prijsje. Met out-of-the-box compatibiliteit voor Zen 2 chips is het een ideaal bord voor 3e generatie Ryzen 5 chips.
Dit is een goed moederbord voor de prijs, met als voornaamste hoogtepunt dat het out-of-the-box werkt met Ryzen 3X00 processors.
goede prijs-kwaliteit verhouding voor een sterk basis-moederbord
mocht je hebben gezocht op moederborden specifiek met RGB kijk dan verder. RGB is eigenlijk alleen R. bovenste kaart houder is zwak. mijn gpu zak naar beneden. ook vond ik de bios te geillustreerd waardoor je een beetje de draad kwijt raakt. hij werkt wel gewoon, dat is ook iets.
Zelf vind ik het wel een prima bordje, doet wat het moet doen alleen geen argb aansluiting dat is erg jammer dus als je argb componenten hebt en deze wilt aansluiten op moederbordsoftware zou ik deze niet aanraden. Verder ziet het er door de rode accenten best mooi uit.
Goed moederboard voor Ryzen 5 3600 AM4, Gigabyte GTX 1660S, SSD
Na bios update ging wat mis, maar daarna vorige bios terug gezet via USB ging OK.
Audio software (Nahimic) driver disabled, die zat continu ~5% CPU cycles te vreten onder windows10.
Gekocht samen met
Ryzen 5 3600
3200mhz 16 gb corsair ram
cpu voeding is moelijk bereikbaar, is gelukt maar kost wel wat extra moeite.
voor de rest ben ik er erg blij meer, ik raad het erg aan.
voor de ryzen 5 3600 is dit het perfecte moederbord.
Ik ben geschokt om te zien hoe dit moederbord zo goed werkt, de bios-knop kan erg handig zijn en ik denk dat er voldoende USB-sleuf aan de achterkant is. En het ontwerp is prachtig met een beetje RGB-aanraking!
Installatie was makkelijk, voor mij de eerste keer. eigenlijk staat alles duidelijk aangegeven. Helaas moest mijn mobo nog een bios update krijgen, hier kwam ik achteraf pas achter.
Heb dit moederbord gebruikt voor mijn eerste build. Het is overzichtelijk en poorten worden duidelijk aangegeven. Er worden genoeg instructies bijgeleverd dus hij is heel makkelijk te gebruiken en te installeren. Er zitten zat poorten op en daarom is hij perfect voor mijn eerst build
Prima moederbord om je dagelijkse dingen mee te doen. Duidelijke handleiding met Ryzen gen 3 support out of the box, ook is het van goede kwaliteit. Zeker een aanrader.
Hij heeft een duidelijke gebruiksaanwijzing, en het design ziet er mooi uit voor in een case met een glazen paneel.
Prima moederbord. Gekocht in combinatie met Ryzen 5 3600 processor.
De processor en koeler konden gemakkelijk gemonteerd. BIOS versie was van sept 2019, processor werkte meteen.
Handleiding bij het moederbord is kort, bondig en overzichtelijk. Prettig in gebruik.
Heeft RGB 'Gaming Plus' letters op het bord.
goeie moederbord voor de prijs
Wordt gebruikt i.c.m. Ryzen 5 2600. Tot nu toe zeer tevreden en geen problemen gehad.