De Astro A50 Gen 4 is een premium koptelefoon met een geweldige diepe sub bass waardoor schietgeluiden en voertuigen veel realistischer klinken. De accuduur is erg goed en ook over de geluidskwaliteit zijn we positief. Ben je PC-gamer? Koop dan de XBOX-versie in plaats van de PS4-versie.
Pluspunten
Zit goed op het hoofd
Goede bouwkwaliteit
Duurzaam & customizable design
Goede geluidskwaliteit en mogelijkheden
Enorm diepe bass voor extra realisme
Draadloos is vrijheid
Accuduur is super
Software werkt goed en eenvoudig
Minpunten
PS4-versie is wel compatible met PC/Mac maar komt niet met Dolby Atmos code zoals XBOX-versie
Instructies voor welke versie Astro Command center te downloaden ontbreken.
Dolby Atmos code is maar 2 jaar geldig (en kost daarna 10 euro per 2 jaar)
Quick start guide mocht duidelijker zijn (Zo zijn de instructies een beetje lastig te vinden en werkt er een linkje niet)
ASTRO Gaming A50 Wireless Headset + Base Station (2019) (PS4 Edition)
Goed geluid, goede microfoon. Kort geleden geen verbinding meer met PC, lang moeten prutsen om de firmware update te vervolledigen na meerdere keren firmware versie 0.000.00 error te krijgen.
Nu werken de laadlampjes niet meer zoals ze moeten en heb ik geen aanduiding of hij wel aan het opladen is of niet.
De Astro software is ook één van de meest niet-gebruiksvriendelijke applicaties die ik ooit gebruikt heb. Tegenwoordig herkent hij zelfs de koptelefoon niet meer terwijl ik hem letterlijk op dat moment aan het gebruiken ben. "sluit een compatibele headset aan of plaats hem in het basisstation" is het enige wat er verschijnt.
Pluspunten
Geluidskwaliteit is goed
Microfoon is goed
Goeie bas
Minpunten
past zelden deftig in de lader
firmware update zeer moeilijk
laadt niet altijd meer op in de lader ( geen aanwijzing)
ASTRO Gaming A50 Wireless Headset + Base Station (2019) (Xbox One Edition)
Zwaar over geprijzde headset! Ik heb er 2, 1n voor de ps4 en 1n voor de xbox one! Niks anders dan miserie met alle 2 de headsets. Geluid valt weg midden in het spel, soms krijg ik de headset niet aan de praat etcetera... ik ga me terug een Turtle beach aanschaffen, veel beter kwaliteit voor een lagere prijs!
ASTRO Gaming A50 Wireless Headset + Base Station (2019) (PS4 Edition)
Ik gebruik hem zelf voor mijn Oculus Quest 2 met een kiwi strap. Hij past precies en is erg licht voor hoe groot hij is. Echt een aanrader als je goed geluid wilt en wireless wilt gaan. Geen delay, zoals met een bluetooth verbinding.
ASTRO Gaming A50 Wireless Headset + Base Station (2019) (PS4 Edition)
Dit is de beste Headset naar mijn mening als je geen enkel detail wil missen, welk spel je dan ook wel niet speelt je hoort elk detail van elke gebeurtenis die zich voordoet in het spel. je heb standaard zachte stoffe kussentjes als je earcups, echt een aanrader.
ASTRO Gaming A50 Wireless Headset + Base Station (2019) (PS4 Edition)
De Astro a50 heeft best goed geluid. Het is een dure headset. Ik was zover tevreden totdat ik draagcomfort problemen kreeg omdat ik best wel een groot hoofd heb. Dus de headset staat op de hoogste stelling. maar het is nogsteeds niet genoeg. Dus helaas moet ik hem terugsturen.
Pluspunten
Geluid is erg goed.
Draadloos
Battery Saver is te goed.
Minpunten
Draagcomfort (Als je een groot hoofd heb)
Hoofdband kan wat beter. (Laat rode plekken achter)
ASTRO Gaming A50 Wireless Headset + Base Station (2019) (PS4 Edition)
Headset met een mooi strak design en super geluidskwaliteit. Laden in dock soms gepriegel. Hoofdband schiet steeds los. Laadt niet meer na een half jaar, waarvan hij meer dan een maand bij Astro terug is geweest. Batterij ging ongeveer 15 uur mee.
Pluspunten
Super geluid, voor zowel communicatie, films als games
Microfoon filtert goed en is helder
Mooi strak design
Handige bediening op de headset
Splitsing communicatie en overig geluid werkt prima
Comfortabel (als de hoofdband niet wegschiet)
Minpunten
Laadstation maakt soms moeilijk contact
Hoofdband blijft losschieten
Microfoon moet helemaal omhoog om te muten
Laadt niet meer na minder dan een half jaar gebruik
Wellicht ietwat aan de zware kant als hij langdurig gebruikt wordt
Bijgevoegde kabel kan niet gebruikt worden om te laden tijdens gebruik
ASTRO Gaming A50 Wireless Headset + Base Station (2019) (PS4 Edition)
Ps4 na laatste update: goede en luide audio, bouw, comfi, tweeken van de audio mic oorkussens, opladen via amp, dolby mic is goed dus vele opties.
Ben zeer tevreden maar daar betaal je wel voor !!
ASTRO Gaming A50 Wireless Headset + Base Station (2019) (Xbox One Edition)
Dure headset, en komt in zekere maten tekort, maar voor mijzelf het geld zeker waard dankzij comfort, lange batterijduur en de motion-sensors die de headset automatisch uitzetten wanneer je deze op je bureau hebt liggen. Dock is ook top, net als de MixAmp, voor meerdere consoles.
Pluspunten
Geluid even goed als A40
Geweldige batterijduur. Twee volle dagen gamen op 1 lading.
Astro bouw kwaliteit (vooralsnog, vorige A40s liet de verf enorm snel los...)
Game/Chat control op rechter earcup
Knoppen voor Dolby en EQ-presets goed te bereiken
3,5mm op de dock voor Nintendo Switch of telefoon
Geen (voelbare) delay
Minpunten
In eerste instantie een tikkeltje strak, maar ik heb een groot hoofd
Microfoon is ronduit slecht, een 50 euro Blue Snowball is tien maal beter
Microfoon niet verwijderbaar zoals bij de A40
Meegeleverde kabel is enorm kort. Kan gelukkig oude A40 micro-usb kabel gebruiken
Af en toe een korte pauze in geluid, maar zeldzaam genoeg om niet écht te zien als minpunt
ASTRO Gaming A50 Wireless Headset + Base Station (2019) (Xbox One Edition)
Goede draadloze koptelefoon. Dankzij de ingebouwde volume regelaar kan ik de equalizer voor windows weggooien (20% volume windows, was al erg hard).
Geluid is zeer goed, ook surround sound van adobe (2jaar gratis) klinkt ook prettig ingame. Installeren/configureren ging makkelijk en de software is prettig om te gebruiken.
Pluspunten
Software
Geluidskwaliteit
Mic kwaliteit
Comfort
Geen account nodig
Minpunten
Koptelefoon gaat niet vaak goed in base station
Kans dat je lichte ruis hoort als het stil is. Echter heb ik dit niet meer
ASTRO Gaming A50 Wireless Headset + Base Station (2019) (Xbox One Edition)
Wilde draadloos gaan, maar heb uiteindelijk de headset geretourneerd vanwege matig draagcomfort. Geluid, bouwkwaliteit, gemak vanwege draadloos+laadstation zijn echter allemaal prima in orde!
Pluspunten
Goed geluid (bass!)
Laadstation werkt ideaal
Bouwkwaliteit
Prima mic
Flip to mute mic
Minpunten
Minimale padding op hoofdband wat een drukkend gevoel kan veroorzaken
ASTRO Gaming A50 Wireless Headset + Base Station (2019) (Xbox One Edition)
Veel getwijfeld over deze headset vanwege het prijskaartje, achteraf geen spijt van! Zit vergeleken met andere draadloze headsets die ik heb geprobeerd veel beter en heb zelfs na lange sessies geen last. Ook het opladen vind ik geniaal ontworpen, zet hem in de basestation en klaar. Zelfs met PC uit.
ASTRO Gaming A50 Wireless Headset + Base Station (2019) (PS4 Edition)
Ter vervanging van mijn Steelseries Wireless H headset gekocht. Zeer verbaasd over de kwaliteit van het geluid. De bass is net goed (zeer persoonlijk). Software is in orde, de Voice en Game tuner (game-geluid of muziek volume lager en voice prioriteren) werkt echt perfect.
Gebruikt op PC.
Pluspunten
Goede geluidskwaliteit
Zit comfortabel, ook bij lange sessies
Prima draadloos bereik van headset bij rondlopen door huis
Microfoon ook prima, geen klachten van medegamers
Minpunten
Basisstation voelt beetje cheap
Heb jij ook een ASTRO Gaming A50 Wireless Headset + Base Station (2019) (PS4 Edition)?