Uitstekende muis met 'ergonomische' vormgeving, perfecte sensor en aardig wat instellingsmogelijkheden waaronder instelbare lift-off distance.
Hoewel de muis groot en zwaar is, is het gewicht goed gebalanceerd waardoor er voor mij geen tekort aan comfort is.
Microsoft software is nodig om zaken als DPI, lift-off distance etc. in te stellen.
Pluspunten
Vormgeving, simpel design
Bouwkwaliteit, materialen voelen goed (met name voor de grip)
Sensor werkt vlekkeloos en er zijn goede instellingsmogelijkheden
Prijs/kwaliteit (mits in de aanbieding)
Minpunten
Geen DPI knop, kan een gemis zijn voor veel mensen
Instellingen zoals DPI alleen in te stellen via MS software
Mogelijk te zwaar en groot voor sommige gebruikers
Een uitstekend product van Microsoft, dat ik al 1 jaar gebruik. Het is een muis van hoge kwaliteit. Helaas lijkt het erop dat dit model niet meer wordt geproduceerd en de zwarte variant is nergens meer te vinden. Erg jammer.
We hebben rond 1,5 jaar geleden twee exemplaren gekocht en ik wilde er net nog een paar als reserve aanschaffen, maar helaas.
Mooie muis van Microsoft met een aangename vorm en gewicht voor grote handen. Voelt wat zwaarder dus dat zou een nadeel kunnen zijn. De sensor werkt op verschillende oppervlakken. De software van Microsoft is overzichtelijk en geeft veel instellingsmogelijkheden. Helaas is er geen DPI knop aanwezig.
Zware grote degelijke muis, helaas te groot en te zwaar voor mijn gebruik. Ik ben muizen gewend van 60 gram zoals de Razer Viper Mini. Dan is de overstap naar een muis van 140 gram een downgrade als je van snelheid houdt.
Pluspunten
Trefzekere muis clicks
Kwalitatief voelt het als een degelijke muis
Coole smoky looks als je daarvan houdt, plaatje komt goed overeen met de realiteit
Microsoft Merk
Goede ondersteuning met drivers en vele instelmogelijkheden
Minpunten
Te groot voor handen met maat M
Luide cilcks
Met 140 gram een van de zwaarste muizen die ik heb gehad, doet mijn handen denken aan muizen uit de periode 1995 ~1998
Heel fijn product mits je een Windows OS hebt, anders is het product niet/nauwelijks configureerbaar. De muis beschikt wel over intern geheugen, dus eenmalig aan een Windows PC/VM hangen is voldoende.
Pluspunten
Goede Bouwkwaliteit
Goede Sensor / LOD
Fijne Ergonomische Vorm
Fijn Scrollwieltje
Coating / Rubber van de Behuizing voelt Premium
Minpunten
Alleen Instelbaar via Microsoft Keyboard Center
Heb jij ook een Microsoft Pro Intellimouse Shadow White?