Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
21 december 2007 Rapporteer

Ik heb deze printer nu zo'n 4 maanden en heb hem gebruikt op Windows XP als eerste waar hij perfect werkte nooit problemen mee gehad en later ben ik gaan upgraden naar Vista 32 bit waar hij ook perfect werkt en momenteel werk ik met Vista 64 bit en daar draait deze printer ook als een zonnetje
De printer is snel met afdrukken met alleen maar tekst
Foto afdrukken heb ik nog niet gemaakt
De kwaliteit met tekst is gewoon normaal, ik kan niet echt zeggen dat de printer super afdrukken maakt maar het is gewoon duidelijk leesbaar als het op tekst aan komt.
Ik print dan wel niet zo dermate veel maar ik heb ook niet het gevoel dat de inkt bijna op is.
De inkt is trouwens behoorlijk goedkoop vind ik
Wat de drivers betreft deze zijn uitstekend te vinden op de HP website
Kwestie van downloaden installeren en instructies volgen en hij werkt perfect
Ik heb hem gekocht voor 45 euro wat ik een super prijs vind voor de kwaliteit die ik er mee krijg

Pluspunten

• Goedkope printer
  • Goedkope cartridges
  • Snelheid tekstafdrukken

Minpunten

• Geen, voor zover opgemerkt

Als student op kamers heb je niet altijd een printer nodig, maar toch kan het af en toe erg handig zijn. Toen deze printer in de aanbieding was bij de winkel voor een spotprijsje hoefde ik dan ook niet lang na te denken voordat ik deze printer kocht.
Wat kan je verwachten van deze printer?
Verwacht een simpele kleurenprinter. Niets meer. De kwaliteit is redelijk, maar foto's zou ik er absoluut niet mee uitprinten. Voor af en toe een verslagje met grafieken voldoet het prima.
Voor de karige student zijn ook alle kabels bijgeleverd, inclusief de USB kabel, dus alles werkt out of the box. Tevens is hij lekker klein, zodat je alles makkelijk op kan bergen.
Overige
De bijgeleverde software is zoals vrijwel alle HP software...

Pluspunten

• prijs
  • grootte van het product

Minpunten

• geluidsproductie

3 van 5 sterren (Voldoende)
29 april 2007 Rapporteer

Ik heb deze printer voor 33 euro gekocht, en daarvoor had ik even gekeken op www.linuxprinting.org of er ondersteuning was onder Linux, die bleek perfect te zijn. Dus toen ik heb de printer gekocht. Gelukkig bleek de informatie waar te zijn, in Ubuntu was het een kwestie van usb-kabel erin, printer instellen (selecteren) en printen maar, Geweldig! Printkwaliteit is goed, het is geen luxe fotoprinter met 6 verschillende kleurkoppen maar het printen geeft een goed resultaat. Alle kleuren zitten in 1 kop, maar een printkop kost maar 10 euro en dan heb je alle kleuren, dat is dus 3,33 per kleur Printer is apart vormgegeven, niet lelijk maar ook niet bijzonder mooi.

Pluspunten

• Goede Linux ondersteuning
  • Printkoppen kosten 10 euro per stuk zwart/kleuren

Minpunten

• Alle kleuren zitten in 1 kop, maar een printkop kost maar 10 euro en dan heb je alle kleuren, dat is dus 3,33 per kleur

Heb jij ook een HP Deskjet D2360 (A4, USB)?