€ 204,08 bij bol Plaza

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
11 april 2009 Rapporteer

Heb deze van de week gekocht, omdat ik geen betere afstandsbediening kon vinden voor XP zonder media center. En ik er eentje wilde welke PowerDVD en WinAmp ondersteund.
Ik gebruik hem nu voor PowerDVD en WinAmp, werkt beide prima.
Voor PowerDVD is het belangrijk dat je de Mode Select-knop even een seconde ingedrukt houdt zodat er een groen lampje gaat branden, zodat het werkt. (staat in de pdf-handleiding, maar deze wordt nooit gelezen;) ). (geen lampje=WMP groen=PowerDVD oranje=WinDVD) Vervolgens werken de knoppen gewoon goed. Het is niet uitgebreid, maar je kan navigeren door het dvdmenu, play/pauze, en volume verhogen en verlagen. Simpel maar doet iig wat ik wilt.
Voor WinAmp moet je even moeilijk doen, maar het is te doen. Ga naar...

Pluspunten

• Doet wat hij moet doen.
  • Eenvoudig te installeren (gewoon usb erin steken).
  • Niet duur.

Minpunten

• Afstandsbediening zelf niet in te stellen.
  • Niet erg mooi.
  • Sneltoetsen niet instelbaar

15 februari 2007 Rapporteer

Ik heb sinds een paar uur deze remote van sweex in huis.
Het is een handig klein ding, maar er zijn zeer weinig (lees: praktisch geen) instellingen die te wijzigen zijn. Er zijn geen meegeleverde drivers of software waarmee je de instellingen kunt wijzigen. Het apparaatje is plug and play.
Er zijn 3 modes op het apparaatje waartussen je kunt switchen. Eentje voor windows media player, eentje voor powerdvd, en eentje voor windvd.
In mijn geval wilde ik vooral een remote om te gebruiken icm winamp en micro dvd player. Zolang dit programma hotkeys heeft welke je in kunt stellen, zal je met wat knutselen dit wel kunnen gebruiken met deze remote (aangezien de knoppen op de remote door de computer gewoon herkend worden als bepaalde toetsencombinaties, bv cntrl-p, of f10, of f9 etc etc).
Een erg flexibel apparaatje is het absoluut niet, maar in mijn geval voldoet het gewoon goed

Pluspunten

• Zeer simpele installatie (gewoon plug and play)
  • Simpel: doet zonder problemen wat het moet doen
  • Geen IR maar RF signaal met een goed bereik (binnen huis overal bereik in mijn geval)

Minpunten

• Geen configuratie mogelijkheden

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Sweex Wireless Multimedia Remote Control (USB)?