Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
25 oktober 2006 Rapporteer

Heb het beestje nu ongeveer 2-3 maand, en hij voldoet prima, alhoewel ik nog nooit eerder een TabletPC heb gehad, bevalt het me prima! De accuduur is 2-3 uur en hangt sterk af van de brightness waarop je je scherm hebt ingesteld. Dingen als Fingerprint reader, Joystick voor bewegen, en 'joystickje' voor geluid.; allemaal heel fancy. De resolutie van 1440 x 900 is heel comfortabel, gebruikte altijd 1280*960 op me desktop, maar dat breedbeeld bevalt me wel. Let op bij de aankoop wat voor keyboard layout het heeft, er zijn 2 varianten (of meer?):
1 met de del toets rechtboven, en 1 variant met de deltoets vlak naast de spatie. En zo zijn er nog een aantal toetsen omgedraaid. Maar de del toets wordt (in ieder geval door mij) veel gebruikt. Hij is zeer krachtig, veel krachtiger dan ik had verwacht, deze valt zeker onder het kopje dekstop-replacement.

Pluspunten

• Design
  • Breedbeeld
  • TouchScreen
  • FingerPrint Reader

Minpunten

• veel junk software
  • veel stickers op je laptop als je hem krijgt
  • pen gaat er (enkel) in het begin lastig uit, na een aantal weken is dit wel weg.

Heb jij ook een Toshiba Tecra M7-116 (Core Duo T2500; 1GB; 80GB; DVD+/-RW; 14,1"TFT; WXP Tablet)?