Gemiddelde gebruikersscore
Ditmaal geen refresh maar gewoon een nieuwe Fuma 2. Er zijn subtiele verbeteringen aangebracht die de Fuma 2 beter bij de tijd maken. Zo is er een cut-out voor hoger profiel RAM-modules, komen er nieuwe fans aan te pas met een strakker ontwerp. De voordelen? Vergelijkbare prestaties en stiller.
Erg goeie koeler en zeker een kwaliteitsproduct. Geweldige prestaties en zeer geschikt voor OC mocht je dat willen.
Heel goed product. Lekker groot koelblok die zo ontworpen is dat hij wel makkelijk in veel gevallen past. Prima kwaliteit en verpakking. Prestaties super!
Gekocht om mijn i5-12600K te koelen. En dat doet deze koeler perfect! Makkelijk te installeren en maakt weinig lawaai met aangepast fan-profiel in de bios.
Op dit moment is nog wel een aparte backplate nodig voor LGA1700 socket. Via Scythe support nooit fatsoenlijke reactie gekregen. Dus los gekocht.
ik zocht een nieuwe cpu cooler want mijn trouwe en goede Cooler Master Hyper 412S past niet op nieuwe moederborden (ik zit nog op fx-6300)
deze kon ik met n aktie iets goedkoper halen, dan kon ik alvast testen voor als er straks weer voor normale prijzen cpu's leverbaar zijn.
Product werkt uitstekend!
Deze koeler laat mijn AMD Ryzen 5 1600 @ 1.325V (115W) maximaal 73 graden worden onder 100% load in een relatief gesloten behuizing met de ventilatoren op 75%. Tijdens het gamen komt daarom mijn processor niet boven de 68 graden met de ventilatoren op 60%.
Erg groot, maar de Temperatuur van mijn 10700KF (Stock) na 30 minuten FurMark en AIDA64 was maximaal 60C. Maar ik kan niet linksboven bij de systemfan en de CPU kabel vastmaken was erg lastig. (Zorg dat je deze kabels voor het instaleren van de cooler vastmaakt.)
Goede koeling. En geschikt voor OC.
Ziet er mooi uit, koelt erg goed (vergelijkbaar met de d15s), is stil, is redelijk klein voor een tower cooler en dat voor maar 55 euro!
Goeie CPU koeler, temps blijven goed zonder veel geluid, en dat met deze prijs.
Best makkelijk te installeren op AM4
Gebruik deze cooler icm een amd r7 3800X, ryzen high performance power profile en PBO aan.
Cooler doet het behoorlijk goed voor zijn prijs en is redelijk still, zelf op 1200 RPM(Max) is hij wel duidelijk hoorbaar maar voor mij niet storend. Installatie is door het asymmetrische ontwerp wat lastig
Ik heb deze in mijn case, en zou ze meteen nogmaals kopen...Maar, ik heb wel de meegeleverde fans geswapped om de koelprestaties een boost te geven en met positief gevolg! Verschil 6 tot 8 graden! Wel iets luider nu.
Voor wie geen hoofdprijs wilt betalen voor de topmodellen van Noctua of Bequiet! is deze keuze super komt qua prestaties aardig dichtbij en doet dit zeer stil.