![]() |
Round-up - OnePlus 7 vs. Oppo Reno - Verschillende verhalen in hetzelfde handschrift De OnePlus 7 en de Oppo Reno gaan de strijd aan in de prijsklasse rond 500 euro. Dat is gek, want beide fabrikanten hebben dezelfde investeerder. Wij zetten ze tegenover elkaar. |
begin 2020 gekocht en nog steeds geen klachten, heb de telefoon zeker een paar keer goed laten vallen maar op een paar minimale krasjes na ziet hij er nog uit als nieuw.
Soepel werkend product voor een redelijke prijs. De in-scherm-vingerafdruklezer en gezichtsID werken beiden lekker snel. Weinig bloatware en geen zorgen over opslagruimte. Is uitgerust met handige op-het-scherm figuurtjes voor directe toegang tot camera, zaklamp en muziek (start/stop/volgende/vorige).
Wordt geleverd met hoesje en reeds aangebrachte schermbeschermer.
Erg goed toestel, helaas had de 7 pro alleen een 90hrz scherm en die vond ik te prijzig en het scherm gaat over de randen heen.
Hij is wel erg lomp en weegt ook wat, maar verder echt een top telefoon voor een goede prijs.
Ik heb het product nu een aantal weken in mijn bezit. Ook al heeft de 'normale' Oneplus 7 niet alle geeky features die de Pro wel heeft, blijft dit een echte krachtpatser die alles in huis heeft voor een schappelijk bedrag.
Kortweg:Heel snel, prachtig scherm, prima accuduur en goede speakers.
Ik heb deze telefoon nu een aantal uren in mijn handen, en ik ben blij verrast!
Een erg mooi scherm en goed geluid uit de stereo speakers. Helaas mis ik nu nog de nummers in de app badge notificaties, maar dit zal snel wennen.
P.s. ter vervanging van IPhone 8.