Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Xuj
7 juli 2010 Rapporteer

Inleiding
Na deze W810i enkele jaren te hebben gebruikt, is het wel iets geworden waar ik trots op ben. Toen ik jaren terug een mobiel wilde aanschaffen, koos ik dit model vooral omdat het er 'cool' uitzag. Achteraf bleek dit mobieltje toch veel meer te kunnen dan alleen cool zijn.
Features
Hoewel de W810i niet op kan tegen een smartphone als het op features aankomt, beschikt deze telefoon toch nog wel over enkele features die het leven gemakkelijker maken.
De camera.
In eerste instantie zul je denken, oh, een twee megapixel camera, wat kun je daar nu nog mee, maar toch heeft deze camera me enkele keren geholpen. Wanneer je net geen volwaardig fototoestel bij hebt voldoet een dergelijke camera ook.
Tevens is de flitser...

Pluspunten

• Lange accuduur
  • Stevig gebouwd
  • Fijne ingebouwde speaker
  • Walkman
  • Geheugenkaart

Minpunten

• Zwakke Camera

14 november 2008 Rapporteer

Ik heb deze telefoon inmiddels iets langer als een jaar, hij is aan vervanging toe maar voordat ik heb weggooi wilde ik nog een review schrijven.
Deze telefoon is zeer degelijk alle knopjes en klepjes zitten er nog op en hij voelt ook nog stevig aan, het scherm raakt wel een beetje snel bekrast maar dit is met een beetje commandant natuurlijk op te lossen.
Kwa features heeft deze telefoon niet echt iets bijzonders te bieden, voor de "normale" zijn er zat features, een van de belangrijkste feature is natuurlijk de ingebouwde mp3 speler welke erg goed bevalt, Handig is ook dat je de mp3 speler aan kan zetten zonder de telefoon te starten.
Het bereik van deze telefoon is goed, ik heb hier verder niks op aan te merken aangezien ik nooit...

Pluspunten

• Accuduur
  • MP3 Speler
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak

Minpunten

• Slechte Camera
  • Stabiliteit is bende maats

3 van 5 sterren (Voldoende)
24 september 2008 Rapporteer

deniet al te dure telefoon met veel mogelijkheden.goede foto's voor een 2 mp camera.veel muziek op een kleine kaart(3-4 cd's op een 512 mb kaart)goede geluid en fijne oordopjes/headset.

Pluspunten

• fijn in de hand veel mogelijk heden op de telefoon

11 januari 2010 Rapporteer

Sony Ericsson W810i Zwart

3 van 5 sterren (Voldoende)

Sony Ericsson W810i Zwart

Heb jij ook een Sony Ericsson W810i Zwart?