Ik sluit me aan bij de voorgaande reviews. (Ok ik kwam van jbl speakers en sony soundbar+woofer)
:Wat een geluid.
-Zowel in detail als volume.
-Prijs kwaliteit lijkt mij als noob zeer goed.
-Man wat gaan ze hard en man wat klinken ze goed.
Geen gedoe met losse versterker.
-Stekker er in (2x) en gaan. Audio van ene naar andere speaker draadloos.
-Best veel aansluitingen mogelijk.
-Ik vind het volume meer dan genoeg. Ik draai de bass standaard wat terug, anders hoor ik t op zolder nog door dreunen.
-Wat een mooi helder en vol geluid.
-Inderdaad de vrouw was niet blij met het uiterlijk, en ze zijn niet heel klein. (Maar m.i. beter dan hele set up met grote staande boxen enz.) Desnoods schilder ik ze nog..
-Had ik eerder moeten doen.
Geweldige speakers die je versteld doen staan als je ze voor het eerst hoort, helemaal binnen de prijsklasse. Vanwege het uiterlijk ze een poos terug weg gedaan, maar het geluid van de vervangende speakers beviel mij zo veel minder, dat ik ze weer gekocht. Dit keer doe ik ze nooit weer weg. Het is elke keer een genot om naar te luisteren.
Elke speaker set die ik aanschaf krijgt een test met Qobuz: Mike Oldfield met Crises op 24/192000/2 kwaliteit. Dit 20 minuten durende muziekstuk bevat meer dan 20 instrumenten en de test is geslaagd. De bas is zeer diep en heb ik maar iets lager gezet voordat buren komen klagen.
De set heeft meer dan genoeg vermogen en vervangen mijn oude Edifier R1855db monitoren. Dit is een grote upgrade vergeleken met de vorige set. Het nummer Crises legt elke zwakte die er maar is pijnlijk bloot en als dit nummer slaagt dan slagen alle nummers.
Ze zeggen dat de set moeite heeft met Wasapi (exclusive), maar ik heb dat nog niet opgemerkt. Qobuz gebruik het en het geeft de beste kwaliteit omdat de Windows mixer wordt gepasseerd. Dus linea recta van Qobuz naar de boxen.
Het geluid is wennen (in positieve zin) en dit zijn speakers die ik niet snel vervang.
Wat een prachtig geluid! Het zijn wel twee kolossale speakers. Ik had ze op mijn bureau liggend naast elkaar met mijn laptop er bovenop en een los keyboard ervoor als oplossing. Je hebt hier echt geen subwoofer meer voor nodig, want wát een bass! Dit is zijn geld echt meer dan waard geweest. Sinds januari 2022 in bezit.
Gekocht als desktop speakers. Gebruik ze via USB. Eerst de XMOS USB drivers voor Windows 10 (en 11) gedownload van Edifier site.
Vanaf de eerste seconde viel mijn mond open. Geweldig geluid! Detail, grote ruimtelijke afbeelding, flinke bass. Klinken ook heel fijn op laag volume. Prestaties vér boven prijsniveau. Aanrader!
Na lange zoektocht voor goede stereo speakers op de Edifier S3000PRO uitgekomen. Wat een geluid! Eigenlijk om muziek te beluisteren, maar gebruik ze nu zelfs ook voor films, series en games. Het geluid is geweldig, setup is easy, bass is perfect, maar bovenal het detail in geluid is puur genieten.
Wat een kanon van een set, ik hoor instrumenten in muziek die me nooit zijn opgevallen! Ik denk dat je voor minder dan €1000 of zelfs in hogere prijsklasse geen betere set gaat vinden.