Een mooie kast met zowel plus -als minpunten. Lees hieronder het uitgebreide commentaar.
Deze case komt geleverd met 1 120mm fan. RGB voorop werkt leuk, en heeft veel modussen. Bouwkwaliteit is echt onder de maat. Staal is heel dun, acryl zijpaneel krast heel snel, en de meegeleverde fan is vrij luid. HDD tray heeft geen brackets, dus dat is bagger.
Heeft in principle gewoon 5 mogelijkheden to intakes en 3 voor luchtuitvoer. Is een heel erg open kast als het aankomt op luchtstroom, echter moet je wel eigen fans hebben om dit goed te gebruiken. Let er op dat er onderste intake vlak voor de HDD kooi zit.
Prima case voor t geld, onderstaande 1 sterren review klopt weinig van, 'jumperkabels' zijn de frontpaneel aansluitingen, HDD kun je er wel instoppen. Kabelmanagement is erg goed voor deze budget case
Ik update mijn oude review na twee jaar omdat ik de kast een nieuwe kans wilde geven, nu ik met meer dan 15 PC's ervaring heb. Ik ben nog steeds van mening dat deze kast niet beginnersvriendelijk is, maar hij biedt genoeg voor het geld.