+ compact en toch veel ruimte
+ Geluidsisolatie aanwezig
+ Voeding onderin met stoffilter.
+ Genoeg sleuven voor kabelmanagement
+ Plek voor 5 hdd's
+ Inclusief een steun voor lange grafische kaarten!
- Bouwkwaliteit is wat je verwacht voor 40 euro; oké.
Gekocht voor een budgetsysteem waar een Ryzen 5 als APU functioneer, dus omdat er geen GPU inzit kan ik daar niet over oordelen of deze goed past of niet. Er zit overigens een GPU bracket bij om deze stabiel te monteren.
Wat mij opvalt is dat de afwerking prima in orde is voor deze prijsklasse. Dus geen loszittende panelen of scherpe randjes waar je aan open haalt tijdens de montage. Het was voor mij inmiddels alweer een paar jaar geleden dat ik een computer in elkaar had gezet maar het ging met deze kast behoorlijk vlot.
De airflow laat waarschijnlijk te wensen over. Er zitten op de voorkant twee smalle strips waar de lucht doorheen moet, achter het frontpanel kan je dan twee fans monteren om de lucht door die smalle strips te laten proberen te persen. Dat is het enige minpunt dat ik kan bedenken.
Recent een aantal zakelijke pc's gebouwd in deze kast. Ik was verrast van de kwaliteit/prijs verhouding, na mijn mening 1 van de betere low budget cases. Behuizing voelt zeer degelijk. Komt met extra's zoals een GPU doorhang ondersteuning, hdd caddies, voldoende schroeven en een voor gemonteerde ventilator.