De bewegingsdetectie is slecht. Als er binnen 20min meerdere bewegingsmomenten plaatsvinden wordt de 2e niet opgemerkt. Meldingen soms na 15min op je telefoon. Continu filmen is niet mogelijk.
Wij hebben een poging tot inbraak gehad en er was niemand in beeld. Wanneer je hem echt nodig hebt, doet hij niets.
Camera werkt perfect.
Het is onmogelijk om de privacy mode in of uit te schakelen in google home
Mooi product. Ter behoefte naar een veilig gevoel op zoek gegaan naar een extra camera. Deze camera is zowel voor binnen als buiten en detecteert ook in het donker. Via de app makkelijk in te stellen, commando's geven en meekijken.
Perfecte waterdichte Full HD Camera, scherp beeld dag en nacht. Makkelijk te installeren via de app. Eenvoudig te monteren en door het lange snoer eigenlijk overal te monteren. Dankzij mijn FRITZ!box werkt de camera super achterin de tuin.
Deze camera is erg goed. Het beeld is scherp, zowel overdag als 's nachts. De stroomaansluiting is net als camera waterdicht. Zo kun je hem prima buiten gebruiken. De wifi ontvangst is goed genoeg om door een paar dikke muren te gaan. Zeker aan te raden.