Overgenomen van een medetweaker 2 jaar geleden, top scherm met nette kleuren.
Zou voor een volgende wat meer helderheid willen maar is zo zeker nog goed.
Moet voor 10 bit kleur (8bit FRC) wel op 120hz staan maar ik met het verschil eigenlijk niet dus prima trade-off want de kleuren zie ik wel.
Mooie monitor met prachtig beeld, mooie koop als je vooral story based games speelt.
Response times zijn ok in het speed profiel maar dit maakt je games heel lelijk.
Kwam beeldkwaliteit en extra functies is deze monitor top. Een echte aanrader. Hij zit stevig in elkaar een is erg stabiel. Ook het feit dat dit scherm geen nutteloze interne speakers heeft is een dikke plus. Ook werkt GSync probleemloos.
Aan de voorkant valt de gamer look gelukkig mee.
Mooie beeldkwaliteit . Van IPS glow en backlight bleeding m.i. geen sprake.
Paneel is trager dan mn vorige TN monitor wat voor motionblur zorgt. Overdrive is helaas wat problematisch door overshoot.
Edit: monitor ingeruild voor AOC AG271QX omdat de motionblur mij toch iets teveel was.
Deze monitor gekocht als vervanging van mijn Dell 24" 60Hz scherm, en ik moet zeggen het verschil in FPS gaming is inderdaad enorm, het is wat moeilijk uit te leggen maar alles reageert sneller/soepeler, veel minder vaak het gevoel van waar kwam die tegenstander nu weer vandaan.
Was toe aan een nieuwe monitor en kwam bij deze uit, het is wat aan de prijzige kant maar absoluut geen spijt van. Alleen jammer dat er een displaypoort 1.2 op zit niet 1.3 of hoger.
Na mijn moeizame zoektocht naar een 1440p 144hz IPS-scherm hierbij uitgekomen. De bouwkwaliteit is prima. Het paneel laat mooie kleuren zien, echter valt bij een overwegend wit scherm op dat de onderkant iets geler is. Weinig tot geen BLB, wel wat IPS glow, maar niet storend.