Gemiddelde gebruikersscore
Hij doet het prima in het eerste anderhalf jaar, tot de foutmelding over het zetsysteem, reparatie onder garantie volgde en na nog eens een jaar of 2 is de koffie ondrinkbaar slecht. Oplossing is onderhoud bij Jura voor ca. 300+ euro incl verzendkosten, volgens Jura. De vorige werkte dat tijdelijk.
Geen aanrader. Je kunt volgens mij beter meteen een beter apparaat kopen in de loop van de tijd reparaties betalen.
Gaat gemiddeld om de 12 maanden stuk. Onderhoud a 300 euro per jaar nodig. Overpriced stuk plastic.
Apparaat 3 jaar in ons bezit geweest en hebben we 3x voor reparatie moeten terugsturen naar Jura.
Is erg gevoelig voor vastlopers. Schijnt veelvoorkomend probleem te zijn bij dit type.
Dit is niet het apparaat voor personen die sloten koffie drinken, eerder voor hen die één of twee kopjes per dag drinken maar dan wel eisen stellen aan die koffie. De maalgraad is in te stellen, hoeveelheden en er is een optie om gemalen koffie (bijv decaf) te gebruiken.
Voor ons ideaal omdat we weinig koffie drinken, als er in het weekend bezoek komt ben je snel al aan het bijvullen en leeggooien. Voor ons geen issue, maar wel goed om te weten.
Verder heel fijn apparaat, nu drie weken in bezit, al eens schoongemaakt om dat te ervaren en dat gaat prima.