Goede voeding, doet zijn ding erg goed. Maar pas op, de grounds zitten niet in de voeding, maar aan het uiteinde van de kabels. Dit had ik zelf over het hoofd gezien.
gekocht als vervanging voor mijn 750w variant
Zeer goede voeding voor het geld (destijds 80 euro) met aardige ranking op de tier list
Doet wat het beloofd en werkt goed. Condensatoren op de kabels zijn echter niet heel erg mooi. Het logo aan de zijkanten staan daarnaast ondersteboven als je hem onderin je kast monteert met de fan naar beneden,erg jammer want er zijn oplossing voor.
Stil en krachtig. Voedt een Ryzen 5600X, een RTX 3080 etc zonder een kick te geven. Wordt geleverd met veel kabels inclusief condensatoren daarop (om ripple tegen te gaan). Prima product
De Aorus p850 is een zeer goede voeding. het is fijn dat het een modulaire voeding is, want dan is hij veel makkelijker te installeren. Hij geeft meer dan genoeg stroom voor mijn pc. Hij heeft een 80+ gold label, dus je weet dat er niet veel energie word verspild.
Voelt zeer kwalitatief aan wat ook word bevestigd door de lange garantie dat gigabyte geeft.
Als je een zijpaneel hebt waar de voeding zichtbaar is oogt ze ook mooi, en is zeer stil wat een groot pluspunt is.
Verder vind ik de opbergtas voor de kabels een leuke extra.
De aorus is een erg stille voeding, vooral ook door de goede componenten zoals een dubbel gelagerde fan en condensatoren die gebruikt worden heb je een lange levensduur. De voeding is kortsluitvast, over- en onderspannings beveiligd, thermisch ook goed beveiligd, en door de modulaire opbouw voorkom je een kabelchaos.
De Aorus P850W is een prima voeding van goede kwaltijd. De voeding ziet er mooi uit en past prima bij mijn Aorus GTX 1080TI. De mee geleverde kabels zijn van goede kwaliteit en makkelijk weg te werken voor een mooi resultaat. verder is de Aorus P850W erg stil. Goede (game)voeding.