Een tegenvaller voor het geld, erg warm (75*C+ ook ondanks eigen curves) en hield het rond 1950MHz core al voor gezien.
De fans zien er mooi uit maar daarmee is het ook zo'n beetje gezegd omtrend de bouwkwaliteit, de fan shoud zelf voelt behoorlijk plastic en niet premium aan.
Ik heb eerst een Aorus 2080 Super geprobeerd als vervanging van mijn AMD Radeon WX 7100 kaart in een HP Xeon Silver 4216 workstation,omdat ik wilde gaan gamen. Met de Super ging het niet goed, maar met deze wel. Star Wars: Jedi Fallen Order 130 FPS (instellingen Epic).
Dit is een fantastische kaart, kan ook niet anders als je er zo veel geld voor neertelt. Jammer dat ik de meeste ledjes niet kan zien en dat de besturingssoftware slecht is. Volgende keer betaal ik 100 meer voor een WATERFORCE. Ook zijn vier van de zeven aansluitingen te gebruiken
DP werkt goed op 144Hz. Vaak de melding in Windows dat het buiten bereik is. (resolutie of beeldverversing) Werkt goed op mijn oude monitor. (BenQ XL2420T)
Helaas geen EVGA kunnen kopen ivm levertijden.
Service en software van Gigabyte is slecht. (louter positieve ervaring met EVGA)
Beest van een videokaart met ook nog eens goed voor de dag kan komen. Voor de beste looks is een houder zodat de videokaart verticaal staat een aanrader. RGB ziet er goed uit en er zijn aardig wat variatiemogelijkheden. Daarnaast is de bijgeleverde houder een welkome aanvulling!
Ik heb na lang twijfelen tussen de X trio en de Aorus. Toch voor de Aorus gekozen.
De kaart is absoluut een aanrader. De RGB op deze kaart zorgt voor echte oogp*rn.
beestachtige grote kaart met zeer goed bouw kwaliteit.
Als extra een ondersteuning meegelevrd om de kaart een het eind ook te ondersteunen.
Extreme stil en koel!