Mooie draadloze variant van de Rival 600. Dat betekent dat zaken als de Truemove 3+ en verlichting prima op orde zijn en dat gewicht bijgeplaatst kan worden. Lange accuduur en 15 minuten laden geeft 10 uur werktijd. Ook prima software, maar helaas geen aanpassing aan het plaatsen van de gewichtjes.
De SteelSeries Rival 650 Wireless brengt het genot van de bedrade versie naar de draadloze wereld. Deze variant presteert uitstekend, zonder in te leveren op het gebied van betrouwbaarheid en prestaties. Wat mij betreft is dit de beste draadloze gamingmuis van het jaar en dat voor een gerechtvaardigde prijs.
Waarom is een ‘Action’ muis van twee tientjes niet genoeg om als competitieve gamer het maximale resultaat te behalen? Vandaag de dag is er een behoorlijk verzadigde markt met fabrikanten. Ook SteelSeries hoort in dit rijtje thuis, en dat bewijzen ze maar weer met de Rival 650 Wireless.
Het is weer de zoveelste (3e x) keer de afgelopen 4 jaar, en nu dus ook de laatste keer dat ik een Steelseries muis koop, continu kwaliteitsproblemen en dat voor een muis van 120 euro.
Fijne muis met fijne grip, maar na 4 maanden dagelijks gebruik raken de rubbertjes aan beide kanten los. Deze zaten met lijm vast. Dat vind ik wel een kwalijke zaak voor een muis in deze prijsklasse. Mijn Logitech G550 heb ik jaren probleemloos gebruikt; dat is kwaliteit; dit niet.
Erg goeie muis met een sensor die meet hoever de muis van de tafel verwijdert is.
Voor de gamers onder ons die een voorkeur hebben voor een wat lichtere muis is deze waarschijnlijk niet geschikt omdat het standaard al wat aan de zware kant is.
De Rival 650 is een fijne muis, ik heb hem als draadloze upgrade gekocht tegenover mijn oude Rival 700 en het bevalt me meer dan goed, plug and play goede batterijduur en ik voel geen delay!
De Steelseries rival 650 is een zware, comfortabele en draadloze muis.
Ik voel geen Delay op de muis maar is wel aan de zware kant vergeleken met logitech.
Dit is bijna de beste muis voor grote handen.
Prachtig vormgegeven en ligt lekker in de hand. Batterij gaat helaas niet lang mee en de Micro USB kabel is kort en achterhaald (USB-C is al ruime tijd op de markt).
Erg fijne muis (gemiddelde handgrootte heb ik denk ik) met ietwat onoverzichtelijke software. heb nog geen verschil gemerkt qua latency of precisie met een muis met draad. lange batterijduur en laadt erg snel op.
Na een jaar of 5 met mijn vorige muis de overstap gemaakt naar Steelseries, en gelijk draadloos. Wat een pracht ding is dit. Makkelijk gewicht aan te passen met een super TrueMove3 + diepte sensor. Software van Steelseries is nog steeds een van de betere.