Corsair pimpt hun dik prima AIO's met addressable RGB pomp en fans voor een fractie van de meerprijs die je normaliter voor een aRGB fan upgrade zou betalen. Daarmee bieden ze een compleet pakket voor een leuke prijs, en zetten ze flink druk op non-aRGB-fan alternatieven.
Corsair weet met de H100i RGB Platinum wederom een zeer stabiele AIO neer te zetten. Wel of niet RGB blijft een discussie in PC-land, al is de kwaliteit ervan erg goed. Al met al een sterk product voor niet al te veel geld.
Na het lang gebruiken van deze AIO werkt deze nog perfect. Dus ik raad deze ook aan. Is een gemakkelijk te instaleren AIO die ook voorzien is van de nodige RGB verlichting die kan aangestuurd worden in ICUE software die corsair heeft. Als je een 280 kan plaatsen zeker doen
Nu een half jaar in gebruik. Een beetje overkill voor mijn cpu, daar deze niet volledig wordt aangesproken. De koeler is stil, koelt geweldig en heeft uitgebreide rgb instellingen.
Prima. Als je ruimte hebt investeer dan in een set met grotere radiator en/of vloeistof reservoir. draait nu bijna 2 jaar probleemloos. (Zowel op een Intel i7-4790 en nu op AMD Ryzen 9-3900X)