Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
17 november 2006 Rapporteer

Deze muis heb ik gekocht als vervanger van mijn standaard optische bedrade notebookmuis.
Werk er nu ruim een half jaar mee, en heb verder nog geen problemen gehad met de muis.
Een van de redenen om deze muis te kopen was dat er forward / backward knoppen opzaten voor het Internet gebruik. Bij vele andere muizen zat er maar 1 knop op, dit leek mij niet handig. Wat ook een zeer fijne feature is, is dat de zender / ontvanger in de muis kan worden opgeborgen.
De ergonomie is (voor een notebookmuis) goed, al is een muis zoals de MX518 veel beter.
De precisie van de muis vind ik prima en heb nog weinig ondergronden gehad waarbij de muis problemen vertoonde.
De enige muismat waarbij ik last had was er zo een met een tekening erop. Zelf gebruik ik de muis nu in combo met een Steelpad QcK mini, handig voor op weg. En geen last van tracking problemen.
De muis voelt stevig aan, alleen de fw / bw knoppen lijken wat fragiel.
Toch is de bouwkwaliteit goed te noemen. laatst liet ik de muis van toch zeker wel een meter op de grond liet stuiteren, ontvanger stuiterde door de kamer, batterij klepje lag eraf. Maar na het in elkaar zetten doet de muis het nog perfect.
De prijs tenslotte vind ik prima voor deze muis (gekocht bij 4Launch).
Ben...

Pluspunten

• Zuinig met batterijen
  • Veel features (4 weg scrollen, fw / bw knoppen)
  • Ontvanger / zender handig op te bergen in de muis
  • Bouwkwaliteit
  • Software functies

Minpunten

• Sommige ondergronden geven toch tracking problemen

BJD
4 september 2006 Rapporteer

Ik heb de muis nu een tijdje in mijn bezit. Toen ik hem al besteld had kwam ik op een engels forum tegen dat mensen met deze muis nogal eens tracking problemen ondervonden. Nadat ik de muis binnen had bleek inderdaad dat dit model last had van tracking problemen. Deze waren vooral goed te merken op een ondergrond van hout. Ik heb hierover met logitech gebeld maar die wisten van niets, er is toen besloten om een nieuwe muis op te sturen. Ook deze muis had last van het euvel, maar dan minder heftig als de vorige muis. Qua functionaliteit en design is het een goede muis, en voor een notebookmuis is het ook wel te doen qua egronomie, als blijft dat een persoonlijk iets. Over de afwerking ben ik iets minder te spreken, de 2 bladerknopjes links van de linkermuisknop zijn erg fragiel gemonteerd waardoor het voorkomt dat als je iets te had drukt je beide knopjes tegelijk indrukt.
De drivers zitten goed in elkaar en de support van Logitech is nogsteeds fantastisch!

EDIT 04-09-2006: Een paar dagen geleden zag ik dat Logitech de V450 had uitgebracht. Hierop heb ik Logitech gebeld en gevraagd of ik deze kon krijgen ipv mijn nogsteeds niet goed werkende v400.
In de eerste instantie wilden ze hem niet omruilen maar nadat ik vroeg waarom ze...

Pluspunten

• * Klein
  • * ontvanger gaat in de muis
  • * extra knoppen
  • * volgens logitech kan je hem op alles behalve glas en een spiegel gebruiken ;)
  • * werkt op 1 AA batterij (Duracel Plus batterij meegeleverd)
  • * geen hoge prijs voor een draadloze lasermuis

Minpunten

• * op sommige plekken fragiel
  • * op een houte ondergrond registreert hij niet alle bewegingen

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Logitech V400 Cordless Laser Notebook Mouse?